Toysdaily 玩具日報

查看: 5075|回復: 16

[3A/ threezero] Boxing Day 收到的 X'mas Present - Ankou EX Shadow 大軍

今天剛收到的呢 !  開心到 .............  又被呢到d Bro 毒到, ......  開盒後, 真係好開心 !!!!  Size does matter !!!!!!!!!!  

未入手又鍾意 little shadow 的, 快d出手, 比開隻 HT Classic P 仔開心九十幾倍 !!! 玩咗 figure 十年有多, 有驚喜給我真係越來越少 ..........  當然係比HT 高像真寵壞了.

Cover Ashley Wood 作品 ......  百看不厭 !!!

大 小 security 合照

ALL BLACK !!!!

打倒小矮人族的刺客, 保護主人 !!!  

Little Shadow : "I love u ......... "

3A 拍照真係開心死!!!!! 好玩 !!!!  

(原來呢隻2款嘴形頭都有附送 ........  好開心 !!!!!)

Thank you for watching !!!
happy boxing day!:shiny:
好令呀:63::63::63:幫佢哋灌入了生命
我見Y 拍 d 人放  近3K , 肯定全部炒燶 啦:DD

2 pack  隻 EX 又唔用舊化,白 + 粉紅 ....  Ashley 重話全年佢最鐘意就係佢, 都好難認同, 不舊化的 3A 就不似佢d畫作, 立即興趣大 減 :(
我見Y 拍 d 人放  近3K , 肯定全部炒燶 啦

2 pack  隻 EX 又唔用舊化,白 + 粉紅 ....  Ashley  ...
RRAAYY 發表於 26-12-2011 09:19 PM

HAHA~~RRAAYY  大對 ankou 2 pack 冇興趣咩?
我睇到相之後反而覺得真係好唔錯 wo∼∼∼粉紅色大衣真係喜出望外∼
其實 3a 早期既野都冇咩舊化,所以佢而家出 d 冇咩舊化既我反而會鐘意∼:71:

不過各花入各眼冇咩所謂,見你玩得咁 happy 搞到我都想入返隻∼
而家出左既我都係最愛呢隻 black security∼∼
但……真係好大隻∼∼冇位了∼:63:
HAHA~~RRAAYY  大對 ankou 2 pack 冇興趣咩?
我睇到相之後反而覺得真係好唔錯 wo∼∼∼粉紅色大衣真係 ...
kaiserfrog19 發表於 26-12-2011 09:46 PM

呢隻有驚喜,    真係好大又肥又厚 !!!!   ........... 2 pack 淨想要 隻little shadow lor ......  但唔知髮型係唔係 同Retail version 同樣 ?!
呢隻有驚喜,    真係好大又肥又厚 !!!!   ........... 2 pack 淨想要 隻little shadow lor ......  但 ...
RRAAYY 發表於 26-12-2011 09:56 PM

我反而剩係想要隻 ankou ex wo∼∼∼:35: haha∼
就咁睇好似一樣,不過 retail ver 好似有跟多個原本既頭∼∼
回復 6# RRAAYY

RAY 大, 你玩咁多條LINE 唔怕比人投訴   :69:
我反而剩係想要隻 ankou ex wo∼∼∼ haha∼
就咁睇好似一樣,不過 retail ver 好似有跟多個原本既 ...
kaiserfrog19 發表於 26-12-2011 10:09 PM

In case you want to sell your Little Shadow ......... please let me know :35::35::35:
回復  RRAAYY

RAY 大, 你玩咁多條LINE 唔怕比人投訴
甘大滋 發表於 26-12-2011 10:11 PM

Single 自己住   .... 唔會有人投訴 :34:

女朋友唔會有呢個權利 ........:36:

其實我都唔開太多 line 㗎 ..........:80: ... mainly focus on WWR !!!
有咁多禮物,真幸福:77:
小影真係正,係我第一隻3A:p
有咁多禮物,真幸福
小影真係正,係我第一隻3A
Oldcat 發表於 26-12-2011 11:45 PM

我後追..... 少有的高入...... 因好 like 佢過髮型 ... :D

近來 Oldcat 兄入咗邊d 新 3A ???
我後追..... 少有的高入...... 因好 like 佢過髮型 ...

近來 Oldcat 兄入咗邊d 新 3A ???
RRAAYY 發表於 26-12-2011 11:48 PM

3AA  黑白square Mk II , 3aa triste fight 3 pack.:60:
Po 咗3aa rochild,  七骨 犀利哥•••
小影訂價好似us 八草•••••高入?幾魚呀?
Ray 大好堅 lol
之前見你話想要 果然即收一隻!!

真係好靚!! 影埋入面D 紋身仲正!!

Orz 我忍忍手好了.... 剛入KID square 要rest rest
回復 10# RRAAYY

OH, 有時覺得未婚真好 我都好懷念單身FREE爆既日子    :77: