Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] jedi 版 Starkiller

係哩講星戰冇咩人理, 個個都只係玩marvel ,不過唔緊要,我有我玩
今次又係黑武士徙弟 Starkiller ,不過今次係 jedi 版
隻野買左好耐 ,不過因為佢個樣唔係好得,所以冇心機油
不過見有幾日假,就完成佢啦, 油起都唔差,不過可動唔得

完成啦 一套三隻

仲有隻自己嘅

再加LUKE ,最似嘅LUKE

夜半support一下
星戰我也有少少
都有入呢set
jedi版造形真係ok
但可動就差左少少
其實如果斜cut加多個上手脾旋轉
同ball-jointed差不多
不過重點都係冇ball hips
:55:
Starkiller個造型打機個時都唔係太鐘意...
總覺得佢d衫有d怪....:ice:
係結局如果選黑暗面..變做SITH個造型先型d:shiny:
星戰冇咩人理 ?? 我知美玩區唔少師兄有玩 wo:66:

點都好,卜一先
support!!:58:...............
呢隻我又幾鐘意wo,當時呢隻個頭雕已經算似,起碼好過普通服個頭~
後來兩套衫既版本當然更好喇
星戰fans報到,Support下先
好佩服大大的手藝和精益求精的堅持:71:
我,有得玩已很滿足了:35:
支持星戰!{:3_133:}
星戰fans報到,Support下先
好佩服大大的手藝和精益求精的堅持
我,有得玩已很滿足了
大ken 發表於 26-12-2011 03:41 PM

其實我都只係會對我特別鍾意個d先油,因為油左玩要好小心:42: