Toysdaily 玩具日報

查看: 7736|回復: 20

[個人收藏] figma~初音未來 賽車女郎 2011 初優勝紀念ver

figma~初音未來 賽車女郎 2011 初優勝紀念ver
我都買左,但開左盒就覺得造得唔錯
但唔值E個價...太貴了...:44:
GT 杯真心正呀 ~b
我都買左,但開左盒就覺得造得唔錯
但唔值E個價...太貴了...
lhfsamuel 發表於 25-12-2011 06:51 PM

多兩字:限定!ok la
i love this one :71:
個樣幾淫下喎~~~:66:
本來我都想訂,身材好,又detail,但因沒有落開坑,最後算了。。。。
拍得好棒的一組照片 >////<

讓我也好心動的說 :50:

推推推!!
米物哦:D,但看大大既圖都滿足了:DD
訂左..未拎...貴到唔想比尾數:56:
&#12397;&#12435;&#12393;&#12429;&#12356;&#12393;版冇大大買了?唔見有大大有開盒報告?:62:
&#12397;&#12435;&#12393;&#12429;&#12356;&#12393;版冇大大買了?唔見有大大有開盒報告?
粘土 發表於 26-12-2011 04:59 PM

http://taste.image.coocan.jp/hobby111111.htm

送個日本REPORT比CHING~
回復 11# 粘土

沒入這組黏土人:56:
多補幾張養眼照讓你轉移目標

回復 12# aesopq

感謝幫忙介紹
趴街,我那隻的上色差到講粗口:53:

比8舊買原裝,換來的係比流出品更差的qc:70:奈何因上色太差而嘗試去退貨,而且賣家仲未同廠個邊傾得掂條數(未知換唔換到),就算傾得掂都要等起碼要一個月先可以送回我手上.... :O) 聖誕禮物變新年賀禮...:59:
&#36825;TMD太美了啊...