Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 新手試拍 Medicom Gatack + Kabuto 祝各位聖誕快樂, 準備開禮物日.......

明明係 2 D
布魯士 發表於 25-12-2011 02:18 PM

就係明明 2D 都令人產生 3D 嘅幻覺先得人驚:74:
呢D 先至係正宗頂級攝影技法:no:
就係明明 2D 都令人產生 3D 嘅幻覺先得人驚
呢D 先至係正宗頂級攝影技法
Oldcat 發表於 25-12-2011 14:37

............  :26::26:
就係明明 2D 都令人產生 3D 嘅幻覺先得人驚
呢D 先至係正宗頂級攝影技法
Oldcat 發表於 25-12-2011 02:37 PM

幻覺黎既唧... 你呃我唔到既......:63:

嗚呀... 好勁呀... 隻 gatack 彈出黎咁呀......:63:
幻覺黎既唧... 你呃我唔到既......

嗚呀... 好勁呀... 隻 gatack 彈出黎咁呀......
$hiine 發表於 25-12-2011 14:50

無呀,你帶左3d眼鏡炸:63:
一個二個淨係識得係度抽布老師水!:blame:

小弟就唔同呢,堅虛心咁問: 點至可以好似布老師咁,又唔使買,又可以變隻拉打出嚟玩呀?
:shiny:
一個二個淨係識得係度抽布老師水!

小弟就唔同呢,堅虛心咁問: 點至可以好似布老師咁,又唔使買, ...
catcat 發表於 25-12-2011 03:14 PM

咩話,原來我睇到ge只係一塊黑布:@
最強幻術欺騙了我的雙眼:no:
幻覺黎既唧... 你呃我唔到既......

嗚呀... 好勁呀... 隻 gatack 彈出黎咁呀......
$hiine 發表於 25-12-2011 02:50 PM

果種魔幻藍就好似有攝人心神嘅力量,
令你視線無法離開,係未進入咗希臘神話:no:
    真係問你怕未!

小弟就唔同呢,堅虛心咁問: 點至可以好似布老師咁,又唔使買, ...
catcat 發表於 25-12-2011 03:14 PM

米奇老師 ??? :@  ...........  有的話請通知一下 ....

catcat 發表於 25-12-2011 15:14

catcat 同佢地一樣,都係衰人:63:
係神呀... 神之手呀......
$hiine 發表於 25-12-2011 02:25 PM

Agree X 2
無你地辦法........
布魯士 發表於 25-12-2011 02:36 PM

無~錯~:p
果種魔幻藍就好似有攝人心神嘅力量,
令你視線無法離開,係未進入咗希臘神話
    真係 ...
Oldcat 發表於 25-12-2011 03:20 PM

鳯凰幻魔照呀~:no:
回復 32# 布魯士

唔明:he:
嗚呀... 老師 發皮四... 最強幻像 消失左呀......:63:

老師 你原諒 小弟啦... 小弟仲未 save as 嫁......:63:
係td 比人蝦:63: