Toysdaily 玩具日報

查看: 13127|回復: 15

[玩具攝影] 平安夜的斬獲............

- 隻OOO水系係想買左好耐, 今日見到個價幾ok, 仲要係日版, 雖然個盒有少少殘, 不過我無所謂既, 即買..........
- 盒轟轟6號我真係搵左好耐好耐, 今日見到, 但個價真係好嚇人, 不過香港, 日本, 台灣我都搵唔到, 只好俾錢啦........
- 隻紫龍, 其實係上次想去日本買既, 不過最終無去到, 因為早左去, 去唔到Tamashii Nation 2011, 今日見到呢盒寫住特價, 就問下老細, 個價都幾  
ok ar, 佢仲分左靚盒同殘盒, 我自問唔係完美主義者, 故要左殘盒, 因為有得再平少少, 又俾左錢............
- 呢盒太陽勇者真係平到笑, 我見有得變形, 有得合體, 個外型又唔差, 都叫係韓國野呀, 立即俾錢............
太陽勇者兩草:34:
個盒應該係勇者指令達古奧...係勇者入面我的至愛...
而太陽勇者應該係心口有個太陽...
太陽勇者兩草
DGG-XAM1 發表於 24-12-2011 11:41 PM

係2草找2呀, 真係唔買都唔得........hahahaha
個盒應該係勇者指令達古奧...係勇者入面我的至愛...
而太陽勇者應該係心口有個太陽...
36韜 發表於 24-12-2011 11:51 PM

yes ar, 我都好like呢套勇者系列嫁, 不過大盒個d好貴呀, 買住盒細既玩住先啦!!!!!
18個大洋有最低個盒??
我有冇get 錯?
:@
18個大洋有最低個盒??
我有冇get 錯?
不死鳥 發表於 24-12-2011 11:57 PM

完全無get錯呀, 真係好平呀!!!係SSP買既, 快d去睇下啦!!!!
最下果盒小弟都有買, 1x蚊唔買真係對唔住自己
請問ssp在那:55:
thx
斬得好!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
最下果盒小弟都有買, 1x蚊唔買真係對唔住自己
Squall 發表於 25-12-2011 12:30 AM

都係嫁!!!!!!!!!!
請問ssp在那
thx
cth108 發表於 25-12-2011 12:44 AM

係福榮街街邊
頭像被屏蔽

平安夜信和入手
呢個魯魯修真係比我想像中正:71:
頭像被屏蔽