Toysdaily 玩具日報

查看: 5055|回復: 15

[個人收藏] TF3:DOTM - WHEELJACK (D) & SOUNDWAVE (D)

大家好 今帶來的為兩款TF3商品
這也是個人所認為TF3系列商品中較值得買的ㄐ款
WHEELJACK (D)
http://tw.myblog.yahoo.com/ciboy ... 7796&next=25865
SOUNDWAVE (D)
http://tw.myblog.yahoo.com/ciboy ... 5920&next=25800
以連結作介紹
:65:

回復 1# br0827

TF3這wave是作什麼的,變人形後的外觀差到不行,又偷色嚴重,特別隻音波。
其實樓主是暗示叫人唔好買吧!
SOUNDWAVE........未上色呀:69:
回復 3# wing0boy

同意 ...
完全接受唔到...
好好地一架SLS AMG攪到不知所謂
SOUNDWAVE 慳返 ! 兩個字 : 痴線
其實以日版價錢,不如加少少買隻HA更好
SOUNDWAVE........未上色呀
wing0boy 發表於 22-12-2011 03:17 PM

我以為伙未上色手辦黎
頭像被屏蔽
soundwave己講有repaint黑色,等黑色吧
soundwave己講有repaint黑色,等黑色吧
JUNOWONG28 發表於 23-12-2011 12:55 PM

:D  good wor
我也以為是初版未上色..........
可以不買了~
等黑色吧~
:78:
Soundwave 都算ok, 只是太修長,不夠橫!
Wheeljack 就算吧啦!佢唔係改咗wheeljack 呢個名,相信無人會留意!
Wheeljack 我唔明點解藍色車身可以夾鴨屎綠既武器......隻SOUNDWAVE上色勁HEA囉......無心機出就唔好出啦......仲要成兩舊幾一隻.....可以買2隻D CLASS舊角色....

想問吓大家所講嘅黑色soundwave係咪以下呢隻?

但係好似日本已經改成藍色出啦喎:62:

定係我錯?有冇大大知實情係點?thx