Toysdaily 玩具日報

查看: 5835|回復: 10

[其他] 剛剛瘋 Show 快活人梁榮忠講虎威勇士

剛開時講,不過已是尾聲
少留意美國動漫,原本有2011美日版,youtube看好日本動畫feel....

http://www.youtube.com/watch?v=tCZwuowvH-s

另外想問問這套Visionaries有冇中文名?小時後都很喜歡,不過冇買過....
有冇巴打有玩?

http://www.youtube.com/watch?v=ZCnmM8mSM7I
新—套虎威看來不錯,未有機會看
套3.75出左一段時間,可惜入唔到,等亞州區苯大發行:unhappy:

Visionaries,以前好似叫幻魔俠影,亞視播的,
好似銀鷹俠個期
片頭畫面好華麗,但套動畫就一般la,
出過4~5寸的人形,個心口的3D光彩貼紙係角色可化身的動物,都幾有趣。
新—套虎威看來不錯,未有機會看
套3.75出左一段時間,可惜入唔到,等亞州區苯大發行

Vision ...
大ken 發表於 21/12/2011 02:59 PM

I bought the lion already la.
you cannot find or not accept the price?
回復 1# bbdaishogun

今日我都有聽:x

唔計廠商區域限制, 現在HK賣買美系玩具,真係無以前咁多咁方便:56:

入左隻正版
另一隻唔知係咪強貨
I bought the lion already la.
you cannot find or not accept the price?
玩具Kenny 發表於 21-12-2011 04:05 PM

呵呵,一來個價唔係好岩心水,二來想一set入......
唯有等下啦
入左隻正版
另一隻唔知係咪強貨
玩具Kenny 發表於 21-12-2011 10:26 PM

大隻佬為何無正面睇下啊:what:
我想要埋其餘兩隻啊....尤其隻女的....造形比舊版索多了:p

其實我想要你後面個電話多d:he:
呵呵,一來個價唔係好岩心水,二來想一set入......
唯有等下啦
大ken 發表於 21/12/2011 11:11 PM

我入左隻2手後見到有全新又可單買主角
本身都諗住算其實有少少貴
但諗諗下一隻姐
冇行貨就冇得玩
so就買左

btw 2隻價格相差十倍
強國貨 :50:

但其實隻野好一般
可動過得去而矣

同埋把劍好軟:79:
大隻佬為何無正面睇下啊
我想要埋其餘兩隻啊....尤其隻女的....造形比舊版索多了

其實我想要 ...
大ken 發表於 21/12/2011 11:13 PM

大隻佬個心囗花晒未得閒油
(強貨指數70%)

話時話你知ng知有冇外置轉制式的東東?
大隻佬個心囗花晒未得閒油
(強貨指數70%)

話時話你知ng知有冇外置轉制式的東東?
玩具Kenny 發表於 21-12-2011 11:38 PM

外置轉制式的東東?。。。。what is this?:?
外置轉制式的東東?。。。。what is this?
大ken 發表於 21/12/2011 11:48 PM

話說這些撥盤電話同按制電話的撥號方式是不同的
脈衝 vs 音調
現時一般都是新制式的撥號方式
脈衝的電話就咁插入去是打不到電話的