Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] S.H.MonsterArts 哥斯拉 v.s. 機械哥斯拉

我個隻肚臍發死光炮個件PARTS都有少少甩油....
您居然有時間出post~~~唔好哥c9都要十卜下 :x

中左乜sad貨~~~~:58:
您居然有時間出post~~~唔好哥c9都要十卜下

中左乜sad貨~~~~
黑色三連敗 發表於 21-12-2011 11:11 AM

留意 3 個 紅圈位 ...
係 d 油jack ... 幾外眼 ... :no:

ps 我真係冇時間 ... 我用左 大半個星期日 影相, 而家 weekday 只可以 1日寫 d d ... 希望今晚可以 完成 個 re卜 ... 不過其實之後仲有 2 set 魂限 ... :(
留意 3 個 紅圈位 ...
係 d 油jack ... 幾外眼 ...

ps 我真係冇時間 ... 我用左 大半個星期日 ...
Vince 發表於 21-12-2011 11:23 AM

唔講唔覺tim~~~:@

咁您呢個report真係好有心機~~~~俾個叻過您 :71:
唔講唔覺tim~~~

咁您呢個report真係好有心機~~~~俾個叻過您
黑色三連敗 發表於 21-12-2011 11:46 AM

我都係 是旦 寫 同 影 ga ja ... :p
last photo is good ..... like watch the old Blk/White TV .....when kids
我都係 是旦 寫 同 影 ga ja ...
Vince 發表於 21-12-2011 11:54 AM

是但影係唔會有情景架~~~~:!
對於重心大心細緊的同好們真係好毒....
頭像被屏蔽
都系中意原形哥斯拉多D~哈哈~
用左幾日, 終於寫完晒 3 part 既 review ... 希望收到 魂限時 可有時間影埋佢同大家分享 ... thx :64:
買晒呢 2 隻 c9, 差不多要成隻牛...
唯有要牛唔要 c9
:56:
回復 3# Vince

改完都仲係一隻哥斯拉:oh:
果然是sad貨之王,願sad貨alway with you.....:DD
超人 大戰 哥c9 :47:
回復 3# Vince

師兄呢張相好正:x