Toysdaily 玩具日報

查看: 6395|回復: 20

[3A/ threezero] 第一次更換3A products, 真係好SAD.....

原本整個更換過程都好順利,3A CS服務質素也很好!! 員工也很有禮貌!!
但直到今天寄來既貨, 真係嚇我一跳!!! 心情好似坐過山車甘!!
由好期待變到好失落!! 整個人成日心情灰晒!!

首先講下我呢兩隻有咩問題要去更換!

1. WWRp Heavy Bramble Bromwich 1/12 (主要右手臂像是刮花了, 現了白色的地方)

2 Tomorrow King- BBICN 限定版 1/6 (主要是頭髮部份有凹陷問題)

由於我係第一次去換, 所以我拎晒所有件上去連埋個吸塑!

一個月後, 直至今日!! 一收件打開, 直係嚇左我一跳!!
一打開Heavy Bramble, 真係嚇死!! 因個運輸盒太大, 入面咩bubble紙, 報紙都無!!
個吸塑又吾用膠紙貼返, 搞到隻野支離破碎!! 原本無事既槍都爛晒!! 身体其中一塊支架片都甩了出來 ><!!!

原本無事既槍完完全全爛晒!!拎去換都吾知會吾會就甘癡翻比我-__-"

槍身都刮花埋!!

從吸塑既色移刮痕, 可想而知我隻 HeavyBramble 係運輸過程受到幾大既撞激!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

到了Tomorrow King, 頭髮的問題fixed, 但另一問題又湧現, 個鼻位有處好明顯甩色的問題!! 重礙眼過之前!!

個鼻位重樣衰過以前既頭髮凹陷問題

我真係感覺吾換好過換, 好似有種因小失大既感覺!! :31:

考慮換件既brothers!真係三思而後行...............
原來有比ht更衰&#22021;!
呢個post肯定過10頁!
我睇唔到D 圖,,,:Q
其實TK個凹陷問題比係我就唔會換了~
不過Heavy Bramble Bromwich個問題就慘d..... 再聯絡CS 啦
回復 1# realclivea

你 唯有send d 相 比佢地, 講出問題, ...........維修多一次:56:
QC 又咁渣!~~~~~~~多人玩 DQC 又好似ht 咁!~:47::53:
其實TK個凹陷問題比係我就唔會換了~
不過Heavy Bramble Bromwich個問題就慘d..... 再聯絡CS 啦
initial 發表於 19-12-2011 10:32 PM

TK凹陷果野其實真係小事
依家攪成咁, 為乜?
看到了..... 慘
再維修吧...."
慘不忍睹!
咁既售後服務,一定唔會買佢&#21874;&#22050;!
再同佢地 cs 針針啦∼∼要叫佢地短時間內換比你∼
不用擔心喇,這個意外,你再send d相去 3A,

我相信他們會換一隻全新的 Heavy Bramble 比你,至於TK個鼻可能又換個新TK頭你的 ~ :43:
我相信今次係意外....
我上次拎去換佢地CS都好nice
只要有相 佢地一定會更換/維修
所以我好放心玩
唔似H記.... 一過14日就要好小心.... 搞到似雕像多過玩具....

放心吧大大!!! 我對3A售後服務好有信心
我想樓主既情況係,拎去整好寄返黎時無好好包裝保護,咪搞成咁。。。。
再寄去整,都聖誕春節。。。再等一個月都唔知得唔得。
直接要求對應換件吧...
:50::50::50::50::50: