Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Hotwheel Speed Machines 唔知有冇ching有儲開

應該仲差十幾架先齊.....好難搵=_=:70:
而且差果十幾架裡面...90%都係唔同顏色:30:
一係evil bay有....雙位數美金一架:Q
睇黎我都無咩機會儲得齊:$

嘩~~~好o野!要好有毅力及金錢先可以儲到咁多。
我都有儲Hotwheels,但會選擇性儲。
廣華街有一家專賣車仔的店舖,你可能搵到你沒有的車款。昨天我去過,有兩款林寶堅尼你沒有呢,但係炒價,自己決定囉。
嘩~~~好o野!要好有毅力及金錢先可以儲到咁多。
我都有儲Hotwheels,但會選擇性儲。
廣華街有一家專賣車仔 ...
三木白花子 發表於 19-12-2011 07:18 AM

毅力就有既.....金錢就真係無啦...我全部都係原價買...炒價我唔買架...成條魚買架車仔買唔落手:47:
hotwheel 普通果D我都係選擇性咁買...多數係D真車款先買
都有過百架....不過有時太多唔同顏色...睇都順眼先買∼哈哈
回復 2# 三木白花子

That shop keeper seems not sure the market price of the cars. All cars are marked up very high even a common models.In addition, the collections are very common.
回復  三木白花子

That shop keeper seems not sure the market price of the cars. All cars are mark ...
leonoel22 發表於 20-12-2011 05:25 PM

唔.........我唔知佢知唔知Hotwheels車仔的市場價,但我認同你所講D車仔價係Mark得高。:he:
有時我見到佢有D車款喺斗斗城都有得賣,斗斗城仲係正價添,佢都mark2-3倍價:?。但是有些車款唔係咁易搵到的,佢又係mark差不多相同高價。
都係嗰句:「睇啱車款,價錢又啱咪買囉!」,千金難買心頭好嘛!:!
如果係玩開車仔的人,我相信唔會用高價買d通街都有的車款。:58: