Toysdaily 玩具日報

查看: 10155|回復: 29

[個人收藏] 緣份破地獄!!! CM's 磁力鐵甲人

I said i never buy cms product.... 自打嘴巴.. cause 磁力鐵甲人 is my love robot..

司馬宙能放入去頭部

back side

手部有齒輪關節, but legs is no ...

馬仔嚟啦

快D跑

主人好臭呀! 我急屎呀! PK快D跑返屋企!

呢隻另作別論HAHA:71::71::71:

比分10分滿有7分

拳頭太易發射易唔見...大如果俾多對唔發射的手會完美.... QC, 上色 good.

This Robot for old cake.... ha ha
:77:不買不買還需買,不過我相信你買完玩完后沒有後悔,什麽不足,情意結搭夠!!
站立得幾好哦~~~不會軟腳蟹
:71:正,配件夠多
樓主今次的選擇, 就好明顯就演譯出咩叫心頭好
今次 cm 出呢隻野, 最正就係多左隻馬, 有隻馬, 當場變成買點~
brave合金一向要夠brave先好入, 不過磁力鐵甲人就例外, 呢隻真係唔錯, 小弟都入咗!
冇錯呢隻機体真係我old cake心頭好!小弟都入齊兩色!
近日更膽粗粗入埋鋼鉃神版(evolution toy)整体感覺都係Cms呢隻出色!
我諗我會全追呢條飛天鑽line
thx all pal reply first.

之前入過cms 中過招所以完全怕怕....而且跌價快. 所以cms 野唔敢再入。

但見過好多大大的報告都中上評分、笨大又無聲氣出哩隻....所以再搏一次!

總括嚟講ok, 但易發射拳頭就一扣哂分了、大脾接口只係磁石力度未算夠好要小心拎嚟玩!

遟下出美和隻飛船, price too high 未必入同無位放...

thanks watching pal .
磁石關節擺pose夠力,拎上手把玩時要小心,呢個明既...

除左拳頭成日飛/跌之外,小弟覺得呢隻野完全岩數
睇落唔錯播!感謝大大分享!!:71:
真係好正, 有小小奶咗嘢.... :35: :35: