Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Gundam AGE-2

AGE-2 looks much better than AGE-1.  AGE-3 looks even better.  Looking forward to AGE-3...
講真, 我覺得佢變形個樣OK喎
呢D野各花入各眼姐

但有少少似BRAVE咁變=.=
分明就系纸盒战争主角机2.0:50:
look better now:67::67:
唔係唔想支持,但係故事同人物設定真係細路都覺得低能,好好地OO終於改下個opening (雖然只係opening ),而家又變番敵襲--主角跑去control top secret嘅高達,成班大人都stop唔到佢!大佬啊,套套都係咁,諗下其opening好唔好啊!

HG GUNDAM AGE-2 Normal

2012年1月発売予定
メーカー希望小売価格\1,575(税込み)
hg age-2實物同價錢都ok wo...
個 ma mode 勁似套紙盒戰士隻奧丁個 ma mode
禁快第2部?第1部唔係好似仲有排做,第1部玩具唔賣得就直接腰斬跳過去第二部?:62:
我鍾意佢MA mode wo
btw...Age 3果隻咪好大隻
最緊要佢有個定風翼變得合理左好多:$
呢隻AGE-2真係好「素組」喎﹗真係咁簡單既?我真係覺得比之前既高達天簡單喎…都唔知係讚定係彈佢喇……
要鬧真係乜都可以鬧一餐~哈哈~
變得簡單又唔得,複雜又話煩,
飛行型態你想佢點變呀?機械人動畫幾十年歷史,好難突然又有D眼前一亮野掛...
連做YOGA咁摺隻腳出黎既EPYON都出現過咯,你仲想佢點有新意呢?

雖然AGE-2唔係最好,但我覺得中規中矩啦~
唔係指變身呢,我係覺得佢好似好平滑,無一d字仔寫0係機身之類咁樣既野既意思呢…唔知係唔係睇慣左mg、pg呢d模型既關係呢?
唔係指變身呢,我係覺得佢好似好平滑,無一d字仔寫0係機身之類咁樣既野既意思呢…唔知係唔係睇慣左mg、pg呢 ...
多其 發表於 15-12-2011 12:13 PM

HG一向都無字仔喺身架啦=.=

PS. 心口果個A字算唔算XD?