Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具報告] 史上最”弗”大佬「疤面煞星」Scarface Tony Montana (The War Version)

好用心的介紹.........:43:
I missed this movie!
I remember I watched this alone when I was a child. It was totally stunning and violence!
(especially the scence of cutting Tony's partner arm)
Thx for your report! :71:
EB微博消息:下星期另一隻和平版tony應該出黎啦~:58:
其實出左未:?
^_^^_^
呢隻比平版面吸引好多 .
呢隻比平版面吸引好多 .
keven5b 發表於 15-1-2012 04:57 PM

Yes I agree with you
回復 21# ckc882000

但睇圖,好似白衫既身型比例好d,起碼個頭好似無咁大!
回復  ckc882000

但睇圖,好似白衫既身型比例好d,起碼個頭好似無咁大!
044044a06 發表於 15-1-2012 05:39 PM

但呢個夠煞氣
但呢個夠煞氣
ckc882000 發表於 15-1-2012 06:06 PM

ha~都係ga,所以我都入左哩隻,隻白衫仲考慮緊要EB定之前果間韓國牌~
ha~都係ga,所以我都入左哩隻,隻白衫仲考慮緊要EB定之前果間韓國牌~
044044a06 發表於 15-1-2012 07:04 PM

那師兄買多少錢?有興趣,不過冇時間行去eb睇,又吾知重有冇
好正呀, 師兄買左幾多錢呀 ??
thx