Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cchong420

[分享討論] 魔法戰隊 食玩之 Samuel 版限定

回復 31# mf_c2000

其實我係忍風開始儲食玩的~~
忍風之後的都幾乎全有,
除了恐龍丸(侍)同神秘同伴(天裝)真係買5到~~
同時又入返百獸,但再之前的,就只入到救急,
其他都入5到啦~>.<~

其實特搜開始,&#24569;部食玩都出得好好,
靈活度大大提升,
不過我都係鐘意轟轟的十機合體,
十機合埋都仲好靈活,又唔會好格硬黎合左就算咁,
值得入的!~
回復 32# jaffehung

&#21873;&#21873;SEARCH 戰隊的完成品.
有位師兄有好多食玩(包括你講果D).
真係勁......

基本上我依家先追, 之前果D 都唔洗諗入到LU~唉~:sad:
支持改造人兄~~~~~:73:
回復  jaffehung

&#21873;&#21873;SEARCH 戰隊的完成品.
有位師兄有好多食玩(包括你講果D).
真係勁 ...
mf_c2000 發表於 15/12/2011 00:45

或者.... 如果大大仲有個價錢 range &#22021;話, 可以試&#21523;勤 d 上拍賣網 :64:

小弟剛剛先 bid 到套日版獸拳番黎 :51:
回復 35# garykctse

而家日日都有留意,
不過之前冇留意有咩戰隊,
所以我都要做返d工課先得
暫時有興趣有, 轟轟戰隊, 特搜戰隊, 百獸戰隊, 百獸戰隊.
回復  garykctse

而家日日都有留意,
不過之前冇留意有咩戰隊,
所以我都要做返d工課先得
暫時有 ...
mf_c2000 發表於 15-12-2011 08:54 AM

其實特搜同轟轟真係出得幾好架,
強力推薦^^

其實其他都仲有,我有朋友早前拍賣買到無敵將軍,
我都見有電磁,
不過......真係好鬼貴!!!!   
5XX
回復 37# jaffehung

有d真係太貴,
係牙虎見到特搜巨大合体都要兩魚半.
等放假再去雞旺睇睇, 上次仲見炎神.

不過我唔會再買晒所有.
見邊款靚先買.唔係就真係頂唔順.
除非唔玩其他野喇.
回復  jaffehung

有d真係太貴,
係牙虎見到特搜巨大合体都要兩魚半.
等放假再去雞旺睇睇, 上次仲見炎 ...
mf_c2000 發表於 15-12-2011 11:14 AM

其實G12都不錯的, 港版應該都唔難搵.
轟轟隻十號機已經上左神台...反而DX就平到跳樓:(
回復 39# ricky0706

都唔明點解有D DX 仲平過食玩?
玩完黑,下次玩白 XDD