Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ZCWO怪醫秦博士(黑傑克)

個頭有得睇啦∼

怪醫秦博士(黑傑克)頭雕由韓國頭雕團隊IMINIME初步打造完成。這將是首次呈現OVA版本的怪醫,因為此前的版本都是較為卡通化。而且為了捕捉不同角度頭部的不同比例以及將平面形象立體化,雕刻難度十分大,整個頭雕塑造過程長達數月。

唔通會有可動眼?
個辨唔錯喎
期待成品相
可以考慮一下!!!!!!!!!!!!!!!!!
得工具....................
得工具....................
denniskwong 發表於 15-3-2012 11:56 AM

唔止工具,重有個手提箱:DD
就咁睇頭雕幾得喎,
但對眼係咪要再大D呢...???
有"拉臣",應該唔妨平,
到時用希望會用個好D o既body,
12魚都ok....!!!!!
本身唔太好黑傑克,不過睇白模造得好好WO
就動漫角色製作來說,好過H記城獵多多聲,感覺上比M記還要好(也許言之尚早,當然還是要看成品)
希望ZCWO做好呢隻,殺出一條血路,製作更多高質素嘅動漫角色
期待期待!必入之作:D
Good 喉左好耐:44:
珮珮! 珮珮! 珮珮! 珮珮! 珮珮! 珮珮! 珮珮! 珮珮! 珮珮! 珮珮!
幾時先有珮珮呀!
怪醫秦博士(黑傑克)頭雕由韓國頭雕團隊IMINIME初步打造完成。這將是首次呈現OVA版本的怪醫,因為此前的版本都是較為卡通化。而且為了捕捉不同角度頭部的不同比例以及將平面形象立體化,雕刻難度十分大,整個頭雕塑造過程長達數月。
右面D髮陰唔夠長....
無論漫畫, TV, OVA.....遮眼D頭髮都好長的....
希望會改返長D.....

暫時整體上,感覺良好~~~!
:D 超期待!:handshake: 等耐d無問題,最緊又傳神又靚!:no: 仲有配件多d,件衫、被型d,手多d!
ZCOW之前有什麼作品?