Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] EB 疤面煞星 - 東尼蒙大拿 ● SCARFACE - Tony Montana

極評細既報告:71::71:
D相毒性好猛烈:no::no:
支持一下max大既分享:)~~~~
但睇返眞人相,個頭雕真係唔多似:(....
頭像被屏蔽
EB係頭雕上色製作達回高水平位..
呢個質素絕對KO得到HT 果堆無心之作...
希望HT見到...又會發下力啦~
不過EB係衫同配件方面仍要下苦功 特別d衫
大獲....啦, 睇D咁的相同報告.........今晚忍唔著要出動........:63:
感覺良好, 又未致於一定要買既,套野又未睇過
套戲都唔差, 現在睇返都不會覺老套, ........但你會發現男主角好鍾意一種動物......成日句句都提起個隻動物.......佢就系"弗弗"啦.....:66:....弗...弗弗....弗弗弗弗弗弗.......:34:
套戲都唔差, 現在睇返都不會覺老套, ........但你會發現男主角好鍾意一種動物......成日句句都提起個隻動物 ...
jedi 發表於 13-12-2011 02:56 PM

有資料指出...成套戲弗左2百幾次.....

當年黎講..套戲接近3個鐘長...都算係幾前衛吓...
當時好少有咁長嘅電影...一般都係得個零鐘...
有睇過套戲既應該都覺得係真係做到個神韻出黎
E隻真係幾得喎!!!係件衫影響左d...
不過本人未有看過e套疤臉?星,,未中毒太深!!:47:
我唔識佢...............點算
呢隻嘢真係百看不厭!!! 越睇越靚!!! 師兄啲圖真係毒得很呀!!! :70:
張大班椅都幾有氣勢喎!
好圖必讚!
so gooodddd:65:
個頭好正。可惜衰在服裝上,特別件恤衫條領,好大舊布咁。

套戲好正㗎,就算唔買呢個figure都值得睇㗎。
做得好正!eb加油!!