Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 忽然一Call之蜥蝪人解縛!蜘蛛俠之宿敵(內含暴力動作美學,請家長留心睇)P4大結局

0.0 more young.....1997-1999
Galulu^^^ 發表於 14-12-2011 09:50 AM

我唔信....你 97讀中一?:45:
頭像被屏蔽
N0....因某D原因...我今年先讀中一(同年??)
Galulu^^^ 發表於 14-12-2011 09:44 PM

你降左幾年班....( 同年??才不是的說:38: )
頭像被屏蔽
你中??
Galulu^^^ 發表於 14-12-2011 10:09 PM

你估下:43:
5記得講:日本侵華血淚史係事實...登多D人認識真真正正既「歷史」.._...不過令你被封AC...感到萬分抱歉!!:64 ...
Galulu^^^ 發表於 14-12-2011 09:28 PM
今年先讀中一:30::30:我讀中一是20多年前了................:34:

你又挑起我傷心史,Ban 了ACC仲連成個Starwars 3.75"區封殺!!此仇此恨.......真係返工比人炒尤魚,都冇咁仇恨.............
十多年來,返工又好,做老闆又好,做人做事,一切都有因都有果,但上次,是被絕對權力欺壓,欲抗不能............:*
死啦,又情緒缺提!!:no: :no:
所以,小朋友,我教精你,我唔知你乖定曳,但做人做事,錯左就要承認,妥善處理解決,就冇手尾跟。不了了之,或以隻手遮天,事情沒完沒了,只要你未死,我未死,就算Ban我幾多次Acc,一日你冇妥善處理,一日仇恨繞心中,好地地除時像今日我咁又爆一次。
正正象日本侵華,昨日南京大屠殺週年紀念,有睇昨新聞播89十歲老人喊哂話當年,日本人連道歉都冇,唔妥善處理,係咪要e代人死哂就不了了之?:*

我好地地架而家,冇端端又論起上次.........:cool:

"登多D人認識真真正正既「歷史」.._..."但你人仔細細,說話倒似返個人!:71:
今年先讀中一我讀中一是20多年前了................

你又挑起我傷心史,Ban 了ACC仲連成個S ...
無明: 發表於 14-12-2011 10:31 PM

無明哥冷靜D亞:no::no:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
黎我個輪擅LO 雖然少人(無人)....但無人會管(我GM XD)
Galulu^^^ 發表於 14-12-2011 10:45 PM

runrun ? 那個白痴論壇 ?
F2?
對不起,您的〇乂小於 15 個字符的限制,請修改。
Galulu^^^ 發表於 14-12-2011 10:46 PM

may be :66:
今年先讀中一我讀中一是20多年前了................

你又挑起我傷心史,Ban 了ACC仲連成個S ...
無明: 發表於 14-12-2011 10:31 PM

無明兄請冷靜~~
退一步海闊天空,現在大家又可以聚首一堂分享下,以往的不堪回首了~~
雖則我都好懷念你的Starwars 3.75區.........
我今天的3.75毒如此之深,好大程度都是被你那區毒到的~~
多謝你導我入此魔道:he:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
不可能F3......
Galulu^^^ 發表於 15-12-2011 10:59 AM

Why ?