Toysdaily 玩具日報

查看: 5326|回復: 16

[個人收藏] 一隻美玩雕像=今個星期買既日系

上星期本身唔係太開心,因為同一個外國賣家為左一隻同人雕像搞到心情Down晒,之後行過奇趣見到ES07,見價岩就買左返屋企玩。一係唔買,一買就出事。係人既Desire係無限而資源係有限既情況,我忍痛同另一個外國賣家講,我都係唔買佢隻雕像。留左彈藥+經過一個星期既行來行去+膠樽大大既友情價商品,今個星期就入左呢D,重有2魚食飯。

話說回頭,以前朋友同我講雕像貴,真係唔覺,今日睇返D戰利品,我就真係覺啦 ORZ。不過好彩小雞向來唔係Completionist,鐘意就入,唔係又要後追,真係要小買幾隻雕像先得。
SDX  :handshake:

I miss the days when they were regular products with good QC  :$
快d開黎玩啦咁∼∼∼∼∼
回復 3# 膠樽

開左啦。。。不過而家等睇波。。。
我ipad同ipod touch都睇唔到

don't like SDX series, ES series only support

Jeeg(bought in last week,7fishes)

and Getter Team (8.5fishes)

and my fish tank1 & 2
at home:shy:

in old office:o
回復 5# 膠樽

你快D開自己SHOP。。。以後我唔使諗去邊樹買野。。。。
回復 6# ygat2005

D魚唔係我既。。。係我太太既。。。

不過感覺上SDX既可動性大D WOR 。。。
一隻美玩雕像可以買到咁多野:Q:Q:Q:Q
好奇借問聲... 差唔多要五K嘢係買咩頭雕?
回復 10# yelland01

呢隻。
師兄恭喜買到好野!錢自己比得起ok la
Sdx 未齊喎!重有:36:
回復 11# 黃色小雞

白件? 個頭唔係好得 D日系無買錯吖全都係好野
回復 14# yelland01

我覺得OK既

未油呀,因為我諗緊油咩色。