Toysdaily 玩具日報

查看: 6240|回復: 18

[詢問] 想問有無人試過隻figure要比HT拎返廠修理+WM的不幸..

其實我頭先拎隻war machine個時佢無左條頸..打去ht問佢叫我拎比佢成隻送返去工廠修理...(其實缺件我都唔明點解要成隻拎返去不過對方態度好所以先無串串共)..
我想問要等幾耐到同埋會唔會成隻花左好多?
無頸?

內地工人可以離譜到咁?

但係又有頭播?咁咪分開兩份?
係呀...返屋企睇個時我都o左咀...
:66::66:haha so funny
係呀...返屋企睇個時我都o左咀...
e_v_i_a_n_s 發表於 10-12-2011 12:09 AM

其實只要唔開封,話之佢講咩回廠個d借口!一於原盒返去換!
unlucky,,,,
大大起碼要等 2-3 星期,,,,,,,

通常個幾月先有得攞!我隻都有條大花痕,不過又要留低,所以都係有得佢,當睇唔到算!置於到時會唔會有其他問題,ht都答你唔到!佢知就唔會有問題!但只怛心留全隻唔連盒留,仲要攞返廠~~"
其實我係唔明點解要我成隻拎返去比佢上廠佢無條頸其他野無壞點解唔就咁比條頸我
其實我係唔明點解要我成隻拎返去比佢上廠佢無條頸其他野無壞點解唔就咁比條頸我
e_v_i_a_n_s 發表於 10-12-2011 10:45 AM

因為HT要親眼見到你係真係有成隻WM, 防止其他人拎住張買單想呃散件:36:
因為HT要親眼見到你係真係有成隻WM, 防止其他人拎住張買單想呃散件
toms110 發表於 10-12-2011 11:12 AM

但都唔洗我成隻比佢拎返起工廠ga..show比佢睇一睇唔得咩...我驚隻WM返到我手佢花得仲西利...
但都唔洗我成隻比佢拎返起工廠ga..show比佢睇一睇唔得咩...我驚隻WM返到我手佢花得仲西利...
e_v_i_a_n_s 發表於 10-12-2011 11:36 AM

即處理班人要自己親眼睇要點處理
即處理班人要自己親眼睇要點處理
BigOil 發表於 10-12-2011 12:20 PM

你拎到上HT好大機會只係需要留低個頭俾佢~~
你拎到上HT好大機會只係需要留低個頭俾佢~~
toms110 發表於 10-12-2011 02:24 PM

最好咩都唔洗放低...因為真係好驚有條頸但佢攪到花晒咁拎返黎比我..
"但都唔洗我成隻比佢拎返起工廠ga..show比佢睇一睇唔得咩...我驚隻WM返到我手佢花得仲西利..."
有c hing中過招, 北上後重衰過未上前..

尋晚攞隻superman去換都以為會同我整番佢點知佢話有貨成隻換比我:71:不過等左好耐因為遇到ca驗屍官:*我依家仲正過未換之前好多