Toysdaily 玩具日報

查看: 3353|回復: 12

[詢問] 知邊度有幾年前果款daft punk medicom rah 賣嗎????

金,銀同黑皮仲有賣嗎??大慨咩價位thx~~~~~~~~:65:

有人知道嗎~~~~~~~~~~~~~~:63::63:thx
有得買都要好好考慮 , M記出名甩皮 ...........
日本也苦~ 有都唔平, 起碼三千以上一對~
頭像被屏蔽
我係因為幾中意daft punk 原來佢又有12"出我又唔知
我只想搵番~不過如果炒得太高又係無緣,希望會再出啦
超人有

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節系統限制: 15 到 10000 字節
超人有

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節系統限制: 15 到 10000 字節
the_crow 發表於 12-12-2011 03:44 PM

超人係邊
知唔知大約幾$
超人係邊
知唔知大約幾$
bbnne 發表於 12-12-2011 06:33 PM

HT再行前D,
幾錢唔知
i believe around $5k per set....
難得見到同好,回一回先
金銀嗰set貴啲,高峰期係evil bay成交價成5XX 英磅,香港yahxx最低見3XXX
黑色set容易啲搵,但係依加買,件假皮衫唔會溶(我嗰隻so far ok ),但係衫背個logo就走咗色。
建議入咗tron嗰set先,再慢慢係evil bay 同yahxx等。
難得見到同好,回一回先
金銀嗰set貴啲,高峰期係evil bay成交價成5XX 英磅,香港yahxx最低見 ...
willywonka 發表於 13-12-2011 02:27 PM

daft punk 既音樂真係好正
其實我係比較想要金銀果set~不過如果有黑色都ok~但皮衫咁麻煩架~仲要走色
tron果set真係入唔到手~做得好差

啱啱拎出黎,睇完扭完仲好健康^ ^