Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 玩具劇場,復仇者老師,好睇過第1集好多

上回講到綠魔輸左比湯go老師,決定請師父出山,師對師

佢請 佢老師 布老師 出碼,打算 汁佢!!

布老師:綠摸,輸左,我好無 飛屎 , 點都要 教訓下佢 ,天氣甘凍 ,甘耐都唔出現,想凍死人咩:69:
湯go老師:你係邊個,聽講有條豬利話,有個笠頭老野想扑濕我,就係你啦下話:45:
                 老野睇你雙刀赴會,我都無甘易走得出到架啦,來啦

布老師:咪話你死得不明不白,呢把係我既 妖刀.串正, 殺左99個人,你會係第100個:66:

湯go老師:請出招:67:

佢地戰鬥開始左

湯go老師邊開火講:你去死啦!!哈哈哈
布老師中槍倒地
布老師:你好狠毒呀
布老師倒地後,出暗器, 小布飛刀
布老師仲話:食 笨啦哪!
因為湯go老師有去22細記食個下夜竹,飛唔中佢
但呢個時候 布老師企起身開大絕,妖刀,纏正!!:53:
湯go老師:好臭呀,你用來拖廁所架!!:72:
布老師話:其實我用來洗pa pa 架 呢次 你死味 :34:
布老師佔去上風,打算運功 用 千年剎 手刀 了結佢
因為小丑師父既衫褲有好多刀,打算用刀,盡地一擊,吉佢!!:*
湯go老師用盡力一拉,打算一刀 gg 佢
  點知布老師,用槍指住湯go老師
仲話:i want to sad good 8,我一手你就88:D
  湯go老師:係咩!?
跟住一拉!
bat man又再一次倒下,呀,唔係,係布老師又在1次倒下了
布老師話:咪來呀,打爆你個死人頭:angry:
湯go老師,見情況不妙,用溝女絕招

湯go老師:曾經有一份至真既愛情擺係我面前,但係我冇去珍惜,到冇左既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。:handshake:

布老師:下,你鐘意我?雖然我 型 英 帥 靚 正 ,但你都唔洗甘架,我要d時間考慮下:shy:

佢又話:如果個天可以俾機會我番轉頭既話,我會同你講我愛你,如果係都要係呢份愛加上一個期限...
布老師:其實綠魔係我男朋友,我地唔係師徒關係,我係唔可以接受你:35:

湯go老師不知不覺間,已按低佢既雙手準備....
佢再話:我希望,,,,,,,,你去死啦(唔係一萬年):74:

跟住佢手起刀落
布老師:你呃我:63:

跟住佢就憤怒地揮腳,爆了湯go老師既花生!!
布老師用波羅蓋,頂住佢爆左既花生間來既香腸
仲話:任何呃我感情既人,不得好死:79:
湯go老師:give me a kiss baby :76:

希望博大霧!!
布老師:give,give you to dead:die:
布老師將刀劈入佢既心口
湯go老師比人lu住香腸甘死左:ice:
布老師心想,我比人知道左係gag既,我要 安樂死:time:

end:(

昆你咋, 睇左甘耐,唔留番幾句,一槍打爆你個頭!!!
多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
支持一下 想睇多d劇場創作~