Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 森林中的殺戮遊戲—【新鐵血戰士】HOTTOYS CLASSIC PREDATOR

the one displaying at HT now looks exactly like yours. :71: i am waiting for them to call...
頭像被屏蔽
我唔認為系什麼修改版,與一些台灣朋友了解,應該是無差別的。
之前的流出相系咩回事就唔清楚。
但我記得 ...
mr.elljay 發表於 10-12-2011 11:17 PM

而家未有貨你地個個爭住出相,你以前無咁快出post既,HT比貨你先,我唔知HT枱底有無比什麼jetso你地呢班人,不過我們各玩具論壇既兄弟唔想你地受左人恩惠就打其他品牌,就是咁簡單。
我唔認為系什麼修改版,與一些台灣朋友了解,應該是無差別的。
之前的流出相系咩回事就唔清楚。
但我記得 ...
mr.elljay 發表於 10-12-2011 11:17 PM

同呢班物體解譯根本是0徒氣,無論 HT 做成點好,他們都可以揾嘢罵,直頭當 HT 十惡不赦,好似VIP 排左一次隊咁大把,佢地都可以講到玩左 VIP 好多次咁;揸住 D 來歷不明嘅相,又可以罵幾十版!上次隻 MK V, 出左個小聲明咋,未有實物,憑空想像又罵左幾十版,什麼陰謀詭計都噏得出,到真係派貨,實物高質素,又唔見會讚番幾十版嘅呢?減 VIP 節扣,就要打要殺,又擺 D 什麼"誠意"出來講,係,最好 VIP 節扣, 終生制好無?先前 D 著數唔係錢嚟嘅?講到 3A 點好點好,一個模四隻色起碼,就夠曬"誠意"啦!得罪講句,3A D 嘢,生產來講,易"啤"過 HT 九倍以上,又唔使俾版權費,但都只係平 HT 二三佰(以 Tomorrow King 和美國隊長比較),咁呢 D 又叫"有 Heart "呀? 不過算罷啦,反正以我所知,HT 的製作團隊,根本唔會睇呢 D 討論區,係呢 D 物體先會以為自己的"高見",有幾咁"重要"!

講多次就長氣,上次版大已經講到明系HT提供的,我講多句是約埋一齊在發售日出圖,商業行為,俾你睇清楚只玩具。
你損失咗D乜?有人系好系壞影埋俾你睇,俾你考慮。
大家都系好就贊唔好就彈,更無打壓其他品牌。
頭像被屏蔽
講多次就長氣,上次版大已經講到明系HT提供的,我講多句是約埋一齊在發售日出圖,商業行為,俾你睇清楚只玩 ...
mr.elljay 發表於 11-12-2011 12:33 AM

見你今次出圖出得咁急,你網址裏的玩具report今次一隻字都無,以前又話工作忙,鄧你辛苦咁姐。

Hot toys 比咁多着數你,你記住世界上係無免費午餐既,你歸邊,我唔想見到你班影相人第日着數愈取愈多,差貨走去讚,走去打其他品牌。我可以同你講,以前都好尊敬你,而家我會好小心你,亦會睇實你以後的post. 你既post只是hot toys 廣告一部分,代人出大貨官圖,唔好同我講是玩後評。你今後開始亦無資格在任何討論區批評、質疑其他品牌,仲在這裡質疑Bill不出官圖抽人水? 我地toysdaily兄弟不是傻仔。
同呢班物體解譯根本是0徒氣,無論 HT 做成點好,他們都可以揾嘢罵,直頭當 HT 十惡不赦,好 ...
hk小文 發表於 11-12-2011 12:11 AM

TD 小見嘅理知post, 師兄好野:71:
同呢班物體解譯根本是0徒氣,無論 HT 做成點好,他們都可以揾嘢罵,直頭當 HT 十惡不赦,好 ...

十分認同師兄!

個個呢期都話3A正呀媽,講真我令願睇HT D 相都吾睇3A D野!買就HT 有機會,3A咪啦
我拎左貨喇~~~:43:
動漫節30號的訂單,
星期六10號取的貨~

回復 54# MAX

好兇悍:help:
Mine is 31 :79:

A bit too clean, probably I will repaint it when I got mine !

回復 50# Strawberry

士多兄, 事有兩面, 相反亦然. 太正面同太負面的評論其實都未必能達到原來出貼的目的.
我拎左貨喇~~~
動漫節30號的訂單,
星期六10號取的貨~
MAX 發表於 12-12-2011 12:48 AM

好奇怪的眉毛。。。 :50:
已提貨了,堅正!!
當然不能說是完美,
事實上也有不少可改進的地方.
但我自己就絕對收貨了!!
就單一產品而言,
我自己就覺得這是目前為止,
做得最好的鐵血戰士!!!!
已提貨了,堅正!!
當然不能說是完美,
事實上也有不少可改進的地方.
但我自己就絕對收貨了!!
就單一產品而 ...
joeyip 發表於 12-12-2011 09:27 AM

唔好再引我la, 好想快D有得玩ar!!! =(