Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超級戰隊時間---------超力戰隊王者金字塔

呢隻真係唔係個個戰隊迷都夠羌買!!!! 完全支持!!!!
T-mac 發表於 13-12-2011 12:44 PM

係呀,呢隻金字塔係煙士買都要近一隻金牛,好彩見第二度買唔駛近金牛價唔諗即刻入手
係呀,呢隻金字塔係煙士買都要近一隻金牛,好彩見第二度買唔駛近金牛價唔諗即刻入手
神宗一郎 發表於 13-12-2011 06:40 PM

當年出果時半隻金牛都埋唔到單
咁多年升都好正常
呢隻想當年8百伴執笠....賣到一魚多d
回復 34# JUNOWONG28
對呀我那隻當年在斗斗城買不用兩魚
回復 34# JUNOWONG28
對呀我那隻當年在斗斗城買不用兩魚
其實我想知個金字塔有幾大 ja...好似好大部...有冇對比物
又多位師兄被ben 大大毒到入戰隊坑 :66:

我都有地球戰隊同高速戰隊個大基地, 但地球戰隊個基地現在存放在老家所以都冇乜機會可以攞出黎玩同影相 :79: 而高速戰隊個大基地就比左一位老友收藏o
我當時好鬼想買,但怕老媽子打我去二次元空間,所以無買
如果現在買,老婆實用天舞寳輪來送我一程: ...
mkyfk 發表於 9-12-2011 10:55 AM

如果我買左呀,我老媽子同我女友一定合力送我去冥王身邊,同埋推倒我兩幅嘆息之牆
又多位師兄被ben 大大毒到入戰隊坑

我都有地球戰隊同高速戰隊個大基地, 但地球戰隊個基地現在存放在 ...
bbf1125 發表於 13-12-2011 10:01 PM

都係BEN兄累我嘅,搞到我入咗條戰隊DX坑,呢條不歸路
紅星王呢???????
神宗一郎 發表於 14/12/2011 04:03

仲有食玩條坑等緊你..... :34:
我都期待GARY兄你嘅未來戰隊基地(Provider Base)嘅POST
神宗一郎 發表於 2011-12-9 11:09 AM

果時我都想買五星戰隊果隻大龜!!!可惜果時細個無錢而家屋企又無位
又多位師兄被ben 大大毒到入戰隊坑

我都有地球戰隊同高速戰隊個大基地, 但地球戰隊個基地現在存放在 ...
bbf1125 發表於 13-12-2011 22:01
神宗一郎 發表於 14-12-2011 04:03

嗱嗱嗱......唔好燒到我嗰疊啊....我唔認架.......:DD:DD

其實小弟都係拋磚引玉o者

因相信 TD 內應有好多戰隊 FANS 的,不過可能覺得 DX 玩具比較簡單及木獨,所以一路都小 POST分享

幸而多得 cchong420 師兄及其他師兄的努力,將近幾年越出越好的戰隊食玩推廣給大家,擴大了戰隊FANS圈子。

希望我們舊 fans 的戰隊 POST 能作為推動作用,能引出更多師兄分享他們的珍藏,又或令更多朋友喜愛戰隊,從而加入我們戰隊 fans 行列就好了。

大家繼續一齊燃燒戰隊魂吧:*
:71: 超力
藍獅子同綠牛都超型 !!!
果時到而家都覺得呢兩部先係主角機...
反而班女果兩部機就係一碌野... 落差超大的...
仲有食玩條坑等緊你.....
garykctse 發表於 14-12-2011 08:24 AM

反而我對食玩無乜興趣,我係唔會點玩嘅