Toysdaily 玩具日報

查看: 8837|回復: 24

[玩具報告] 侍戰隊dx 真劍王&海老折神入手

自從上了大學少玩很多玩具,基本上與世隔絕,幸好被我找到一個頗好的價錢入手,可惜現在是考試期間,只能玩一會兒,無計,忙著溫化學和數學,那我繼續溫習,bye:cool:

搞錯:blame: ,前傾問題很嚴重(騙我們買多隻牛折神固定?)
海老折神大海王同真劍王出面真係難搵,恭喜你入到好物
隻侍劍王真係唔錯...
不過, 我真係接受唔到隻海老...造型真係唔掂, 特別係玩東南西北...
牛折神出面都仲可以搵到,個價就........
一但買ma牛折神,好難成套唔買:(
加上無位擺
好图,5错啊!
不过个人都系觉得食玩好玩D
我都有想搵呢2隻呀, 請問師兄係邊度買嫁, 同埋幾多錢左右呀????
支持戰隊 POST:71:

如大家等得,宜家無謂高追日版,因黎緊港版就出街,到時就可用合理價買到啦
其實最要諗諗邊隻唔會出港版既快快買定先好..唔係到時唔齊人又夾死仲煩...

轟車鑽頭車...獸拳黑c子...炎神鯊魚手同狼手..呢d都係貨少.而炎神大將軍就直情無出tim
其實最要諗諗邊隻唔會出港版既快快買定先好..唔係到時唔齊人又夾死仲煩...

轟車鑽頭車...獸拳黑c子... ...
老文 發表於 9/12/2011 10:33

所以我最近入激氣鬥者果陣順便好價入埋黑獅子 :34: :34: :34:
我都有想搵呢2隻呀, 請問師兄係邊度買嫁, 同埋幾多錢左右呀????
andytkw1977 發表於 9-12-2011 09:09 AM

哈哈 咁啱有同學去台灣讀,搵佢幫手買
隻真劍王合過一次體就封印:80:dx幾時先肯改善那十多年前的技術
隻真劍王合過一次體就封印dx幾時先肯改善那十多年前的技術
yugi 發表於 9/12/2011 12:33

俾細路仔玩嘅野咁好搵, 你估笨呆會花時間心機去大執佢咩? :45:
我都好想搵番轟轟鑽地車呀, 之前去日本係有, 不過要全set買, 咁真係無啦..........
回復 15# andytkw1977

上日本網bid...耐不耐會有散..價當然貴小小