Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: leo.fans123

[其他] 慘劇 .............

狗仔  1. 可能誤會係你買比佢地既新玩具. 2. 可能3a figure d 味道對佢地來說好吸引吓XDDD
樓主d寵物好有霸氣
隻Square 咁弱, 睇黎唔適合上戰場喎:Q
Square 面對巨型生物兵器結果斷腳收埸~
好慘呀~ JEA 明明就好得意的說~
我見你d狗㗎身毛好靚好乾淨keep到好好, CHing應該係一位愛狗之人, 我諗你隻狗同你d玩具在你心中應該係平起平坐, 同時我feel到你都唔係好sad姐.....算啦......
回復 15# 月心
不只有第4隻 , 我全屋有11隻狗 ...........:(

回復 20# thiam
d衰狗最少1個月沖一次涼 , okay錫佢地 , 另外 , 一d都唔sad, 攞得出來玩 , 預咗有意外 ,  而我的朋友已幫我問咗3a, 有得救 , 只係幾美金  (好彩唔係ht , m記, 唔係就真係勁sad)...............:)
前面個兩隻好明顯sam虛啦
回復 23# 腸仔西人
係俾人揼完之後影既相 (因為牠們都是黑色 , 所以睇唔到d瘀) .............:he:
回復 21# leo.fans123

11隻狗.........:50:
我養一隻,有時都頭痛啦:55:
回復 25# 月心
正確係11隻大狗 , 執吓1隻 . 執吓1隻 , 咁就11隻 , 已不會頭痛 (咬爛公仔都無哂感覺) ....:cool:
回復  月心
不只有第4隻 , 我全屋有11隻狗 ...........
leo.fans123 發表於 8-12-2011 10:17 AM

omg..........................................
ching住新界?
回復 27# kennyli1017
對,新界區