Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[ENTERBAY] NBA 1:6 RM 科比2012第一季度發布

好似好ok喎!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
如果佢冇件Jersey就真係有啲失望啦!!!! 但係佢之前唔係display 過嗰件都ok呀!! 送埋個籃球就perfect啦!!!
我就買定花生..睇下佢出成點:67:
希望唔好又黎大頭症
此Post有毒!!!!!!!!!!!
NBA罷工事件結束,1:6 RM 科比2012第一季度發布,雙頭雕,科比專用素體哦,有紋身!科比迷緊貼消息吧!JUST ...
Dick.Po 發表於 7-12-2011 04:49 PM

One question... should we consider this as an official EB pic?  Cuz Bill Ye says once the official pics have been issued, mass production will be available for sale within a month. :63:
可能好貴!球星版權貴!
不過高比當今第一球星就一定入
包膠會唔會放一兩年就爆膠架??
仲有我想佢出 司機同玫瑰:)
又係無樣睇,聽住先,不過都撐EB可以出好d比d顏色ht睇!
出mj都會諗下既:36:
可能HT遲d又出MJ 23,HT最鐘意見到EB開始有d成績,就唔聲唔聲出招打沉佢!
回復  RRAAYY

佢都無叫人訂,睇下實物靚就買,唔靚唔買咪得囉
月心 發表於 8-12-2011 05:32 AM

唔係話Enterbay以后唔用訂貨方式咩?
我好鍾意Kobe, 有7成都OK!
回復 26# rilplsc06

係呀,所以我覺得大家對eb怨念太深:45: