Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 疤面煞星量產實物圖片

相中都唔知係 大貨 定 大辦 ? 都係等大大既實物圖睇過至算.
似終受唔倒上歪了咀, 其實poster個樣先最正, 點解捨易取難呢?:65:
看來不錯......................
It looks very good. EB 1/6 come back! :71:
真係唔錯,呢隻真係好野!
將會係戇豆先生後的第二隻EB 真係相隔多年了 ...
出4大天皇啦!!出下D港產東西,回饋下D港人MA
有一定吸引力,玩外國hero有點悶啦
H.K壞孩子 發表於 7-12-2011 05:25 PM

香港而家咩市場都冇的了,做乜死乜,邊有人會放眼香港市場,就算港人自己都唔BUY自已人嘢啦,整外國嘢港人會買,其他地方都有人買,整港嘢,連香港自己都未必會買
做好D,撐你架...!!!!:77:
出4大天皇啦!!出下D港產東西,回饋下D港人MA
有一定吸引力,玩外國hero有點悶啦
H.K壞孩子 發表於 7-12-2011 05:25 PM

冇錯!!! 唯有靠EB同本地小公司出港產licence. 依家Hot toys諗都唔會諗出港產licence 啦.
真係毒到無倫!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
都想入手 , 但Blitzway好D定EB好D呢??:60:
@ENTERBAY微博: 1:6 RM "SCARFACE 疤面煞星 "- The War Version RM-1033 本周六香港ENTERBAY專門店全面到貨上市~ 國內也有首批小量貨源供大家訂購,如有查詢,請致電ENTERBAY香港專門店,國內的粉絲朋友請聯系ENTERBAY經銷商查詢~謝謝~
EB價錢肯再調低多小小,必定有更多人撐場...!!!
回復 30# H.K壞孩子

四大天王得香港市場,出下外國電影和漫畫題材就全世界都有人like
keep going , nice to see more HK brands are growing!