Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

[詢問] 請問有小朋友的屋企點玩figure??

頭像被屏蔽
小弟個粒都係女, 細過既時間仲會想偷偷打開櫃門拎野玩,
依家大左, 會同我講: Daddy, 你唔好只係掛住玩超人啦:38:!!!!
實情係....... 我冇玩架, 只係擺係櫃, 都冇掂過:80:
請問你兩公婆玩開乜o野figure?囡囡會驚o既?
yioy1482 發表於 6-12-2011 04:31 PM

我就Iron Man, Superman, Spide Man........等等電影角色為主!大都係HT出品!
我老公就打仗野多同最鐘意Predator!
我都唔知囡囡點解會驚!可能我老公之前抱佢睇過隻Predator掛!?依嫁見親咁上下大嘅公仔就會話No No!
小弟個粒係女,最鐘意芝麻街同煮飯仔。

加上老婆成日教佢:爸爸d超人好核突....
catcat 發表於 6-12-2011 02:15 PM

爸爸... 爸爸... 囡囡要手機... 俾我... 俾我俾我......
掟!
小朋友 , 冇大問題
但係阿媽成日話d 12" 望住佢
佢有時會將d 12" 擰轉身 , 有時訓低
** 只係有時 , 所以我都冇所謂
我放公司囉................
爸爸... 爸爸... 囡囡要手機... 俾我... 俾我俾我......
掟!
$hiine 發表於 6-12-2011 07:32 PM

尋日至買新手機, 話咁快比女女跌/掟左一野....

搞到今日拿拿臨買套用, 麻甩佬戴乜鬼套....:31:
要阿仔訓左至可以攞出黎玩架:42:
最多買隻大膠比佢
尋日至買新手機, 話咁快比女女跌/掟左一野....

搞到今日拿拿臨買套用, 麻甩佬戴乜鬼套....
catcat 發表於 6-12-2011 11:16 PM

有無爛到......:@
有無爛到......
$hiine 發表於 7-12-2011 12:27 AM

壞左係咪借部htc嚟頂住先?
壞左係咪借部htc嚟頂住先?
catcat 發表於 7-12-2011 12:46 AM

使咩小弟借... 大大簽多兩年約咪得囉......:he:
小朋友係有自己中意嘅玩具,好少會中意成人12”。佢哋會中意d卡娃兒嘢,或發光發聲有音樂同五顔六色嘅嘢多。
同佢講明呢D係「成人」玩具o羅:58:!
我仔仔最愛是玩車, 間中都有問FIGURE, 但只有給我撫吓, 而且我是用#櫃, 他沒法可以爬上去取, 又有工人姐姐在家, 所以都放心:77:
我個女得兩歲人仔,但就有三歲小孩的身高,所以D櫃鎖要加係高位,佢最鍾意就係將我D12吋手手腳腳轉來轉去,轉夠360度後就放回原位,係一定要原位,過少少都唔得,之後就唔望件12吋,去玩其它嘢,我試過放隻MM090 Predator係佢旁邊,佢望一眼就揾腳踢開,所以我好肯定我個女係會嚴選過先會取我d 12吋去玩。:66: