Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [新入貼]93年人類的守護神

在官方公佈的時候已經決定要買既系列雖然平時好少買玩具, 不過呢個系列真係忍唔住要買
佢就係呢個系列S.H.Monster Arts
今日就入左呢隻

同之前個隻個盒比較下先

個盒明顯細d, 不過價錢貴d, 因為入面有金屬既部份
開盒

有本體, 一對手掌, 飛行用頸連接位, 等離子光速替換腹甲, 飛行用尾, 必殺光線. 光線用地台, 光線用支架
拎出黎玩下先

飛行模式

等離子光束模式

2隻大怪獸

最後當然要對決下喇

新手分享, 請多多支持, 抱歉的是唔識影相, 又冇景, 辛苦大家對眼
其實搭單想問, 唔知邊位師兄知道邊到有得買個set東宝特撮超兵器呢?(定係未出嫁?)
:71:幾正woo............
D可動性睇來唔錯:71:
好圖!:61:等埋架飛機仔合體:52:
我最欣賞佢對腳掌,真係整得唔錯~~:71:
之前訂左東宝特撮超兵器呢(已cut訂), 可能late有現貨
已家有機械果set backpack 飛機兵器訂(我無訂又太貴...唔值)!~
在官方公佈的時候已經決定要買既系列雖然平時好少買玩具, 不過呢個系列真係忍唔住要買
佢就係呢個系列S.H. ...
無比迪 發表於 6-12-2011 04:46 AM
真係正到喊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!