Toysdaily 玩具日報

查看: 7118|回復: 12

[個人收藏] 飛自由~完全非自由: S.I.C. Sky Rider

好耐無出post分享喇﹐ 今次就影下隻S.I.C. Sky Rider﹐ 可動比起X 和 Stronger真係好大進步﹐ 可惜腳眼都係有d鬆﹗造型黎講﹐ 條頸以下真係perfect. 不過我個隻個頭QC真係差到悲。。。對右眼花晒﹐ 一d都唔‘令’。 內部仲要有點黑點﹐ 攪都無得攪。。。之前隻Kiva 又係有類似問題。

好啦﹐怨完﹐ 去相~

正呀:$我都有入~~S-1就黎出喇:$超期待:$
Thx for your great pics! :)

I still have no mood to take pic today.......... :56:
第一張外拍好正, 枝定焦鏡影得好好, 比個 like 先
正呀我都有入~~S-1就黎出喇超期待
mokfung1985 發表於 4-12-2011 10:51

仲有5日咋 :handshake:

Thx for your great pics!

I still have no mood to take pic today..........
Douglas.M.Saint 發表於 4-12-2011 11:40

Will share more now than I've gotten a new camera :$

第一張外拍好正, 枝定焦鏡影得好好, 比個 like 先
36韜 發表於 4-12-2011 11:44

部機岩岩新買﹐ 第1次玩﹐ 仲有好多野學 :^
..............好東西.......:43:
支持一個

黎緊隻SHF唔會平呢隻幾多...  SIC真抵玩:)
最後果張正到骨都痺呀:$
無視QC, ching拍出高品質o既拉打相:52:
great outdoor pics and poses. Support! :71:
相差幾拾, 入sic好過shf {:2_112:}
:45:SKY RIDER无咩配件,所以我选择左SUPER-1。
:71: great outdoor shooting!!
推.... 我都入左... 如果佢個嘴可動就好lu...