Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 3A Newsletter - 3Avox16

回復 3# setowah925

tk就12月15日開訂
隻女就同隻機械人套裝賣的,要單買可能真係要睇ebay啦
之前除左蕉蕉重有套套,但唔知係咪取消左
我好好奇Little Shadow上面張圖係唔係佢家姐Big Shadow?
頭像被屏蔽
回復 18# dogjumpjump

岩岩至追返 DW / NW, 仲會出女版:50:
真係破產喇, 呢個月入左我一年買玩具既份量喇:Q
係咪重有隻7骨tomorrow queen ga?
隻女就同隻機械人套裝..是不是之前個封面好似攪緊條女..個套...我無圖係手...但之前有大大post個
隻女就同隻機械人套裝..是不是之前個封面好似攪緊條女..個套...我無圖係手...但之前有大大post個
setowah925 發表於 2-12-2011 04:10 PM

無錯!就係o個個「套」裝!
回復  dogjumpjump

岩岩至追返 DW / NW, 仲會出女版
真係破產喇, 呢個月入左我一年買玩具既份量喇 ...
甘大滋 發表於 2-12-2011 03:09 PM

Same here…:70:
女版commander 不是 NW/DW, 應是NOM 或 MOM ,無所謂啦,必入!
回復 24# RRAAYY

RRAAYY兄, 你好強呀:love:
死lor, 我幾喜歡尾2那個女figure, 不過唔知可否整走條"蕉"呢??
尼隻假狗shadow 有冇散賣定要連隻機械人ga?
peoplehen 發表於 2-12-2011 02:31 PM

This is it !!!

套裝唔知要幾錢呢?真係好正
(自覺有d變態tim~~ :35:)
死lor, 我幾喜歡尾2那個女figure, 不過唔知可否整走條"蕉"呢??
jeffloh 發表於 2-12-2011 05:10 PM

這假狗可以著可以除,
這假狗可以著可以除,
vicksuen 發表於 2-12-2011 05:18 PM

thanks, 咁又可以入~ (最重要是可以display出來!!)
多口問問, 3a的figure只可以網上訂購?