Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 完全無期望的Marvel Universe 2011 Wave 6

本身想入一隻鐵拳, 但2pack另一人又不想要, 看見這個白金二色配搭不俗就買回來了~
Thor本來有興趣, 但那 ...
手榴蛋包飯 發表於 2-12-2011 04:25 PM

原來如此,iron fist 我有前兩隻,呢隻第三款都只是改色only, 實在可惡!
Thor 的金髮比原來的青頭仔有型得多!
原來如此,iron fist 我有前兩隻,呢隻第三款都只是改色only, 實在可惡!
Thor 的金髮比原來的青頭仔有型 ...
gumng 發表於 2-12-2011 06:36 PM

誰叫孩記很喜歡repaint...:42:

Thor換了頭部實在好看得多呢, SDCC頭不是造得不好, 而是他的樣子弄到好像古惑仔一樣orz
ching 覺得thunder age thor 好d 定modern costume 好d?~~
ching 覺得thunder age thor 好d 定modern costume 好d?~~
nunshinghim 發表於 2-12-2011 09:02 PM

更係modern custume 好好多,thunder age thor只係呢wave 入面較好的一隻!
我沖動地入左一SET.
舊body.冇台座都算.
但係我隻DD連支棍都渣唔實:help:
呢SET實唔掂啦..好大降降價空間...不過我係一個盲目既FANS..仍以SET價498入左....
本身想入一隻鐵拳, 但2pack另一人又不想要, 看見這個白金二色配搭不俗就買回來了~
Thor本來有興趣, 但那 ...
手榴蛋包飯 發表於 2-12-2011 04:25 PM

鐵拳我都想入...同你1樣 2pack另1隻唔想要...
我等人單放算:ice:
呢SET實唔掂啦..好大降降價空間...不過我係一個盲目既FANS..仍以SET價498入左....
bearwolf_100 發表於 2-12-2011 09:20 PM

個人覺得上wave 衰d, 上wave 我只入了一款,點知隻磁力皇......唉!
今wave起碼有幾款新角色,個樣比磁力皇好......dd
回復 21# bearwolf_100

有時我鐘意一d野都會見個價合理就買, 明知佢會跌都唔等, support ! :77:
我等人單放算
hongkongdisney 發表於 2-12-2011 09:24 PM

我覺得2pack開胸型好多所以入左2pack...雖然我都唔like powerman:56:
我覺得2pack開胸型好多所以入左2pack...雖然我都唔like powerman
direngrey9 發表於 2-12-2011 09:32 PM

講開2 pack, 小弟仲未買到2 pack 夜魔俠呀!
呢pack好過哂近兩wave MU!
gumng 發表於 2-12-2011 09:44 PM

果pack真係好少見 見到既都係double價錢...:31:
gumng 發表於 2-12-2011 09:44 PM

TUEN MUN JUSCO有!!!!
我等人單放算
hongkongdisney 發表於 2-12-2011 09:24 PM

點解噤多人鐘意iron fist?
TUEN MUN JUSCO有!!!!
hang 發表於 2-12-2011 10:11 PM

屯門去到都......