Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 路人ray

[玩具報告] 神衣一輝中sad貨

SAD 貨......又係sad貨, 哩期好紅
睇大大咁講, 俾我大吉利是發生咁既事,
當我當黑都費事出長水遠去青衣來回車錢再加又再等多一年
買完隻玩具要等一年先可以到手? 訂都唔使咁耐掛 (部份 HT/EB 例外)
俾著我, 一係就買多隻一隻人像一隻獸像 Display
一係就也苦註明 Sad 位賣出去算數.....俾多d錢好過俾隻玩具點去呢度又果度又等成年......
你唔係想人教你去代理換1年前既貨掛?....
一係自己搵銅枝,膠板,畢地自己造形修...唔識整就買過隻2手...實際d囉...
笑萬地庫 ? 有兩間專賣星矢gu wor
定係其他店 ??
Kel_Kel 發表於 2-12-2011 10:05 AM

唔講邊間啦, 幫趁過佢幾次, 都唔錯:78:
QC 既野, 唔關佢事既
雖然雙膠紙......, 不過唔係有腳甲0個半邊:no:
睇大大咁講, 俾我大吉利是發生咁既事,
當我當黑都費事出長水遠去青衣來回車錢再加又再等多一年
買完隻玩 ...
movie_arms 發表於 2-12-2011 12:21 PM

睇黎只有買多隻啦 :die:
呢隻一輝無論普通版同限定版都炒唔起, 唔通個天都幫我:D
你唔係想人教你去代理換1年前既貨掛?....
一係自己搵銅枝,膠板,畢地自己造形修...唔識整就買過隻2手...實際 ...
hoho10120998 發表於 2-12-2011 02:02 PM

話又唔係咁講, 只係分享下, 睇下有無人有類似經驗0者:!
睇黎只有買多隻啦
呢隻一輝無論普通版同限定版都炒唔起, 唔通個天都幫我
路人ray 發表於 2-12-2011 09:50 PM

算喇, 有時我會諗, 錢係搵得番黎既, 冇謂俾果三幾位數字搞到自己唔開心/煩
咁耐以來我數數埋埋都有十次八次一件唔靚買多一件既經驗
(當然視乎自己幾鐘意果隻野, 如果唔係係又一開二唔係又一開二好病態)
大不了一件放公司一件放屋企, 買完之後, 唔使煩唔使諗又唔使「Sad」