Toysdaily 玩具日報

查看: 19302|回復: 34

[玩具報告] 1/4 SUCKER PUNCH 天姬戰 BABY DOLL

GENTLEGIANT社出品,全球限量500隻,未出貨已經喺姨悲炒到上天。
但係居然喺日本比我見到,個價仲要平過原本售價,即買!

隻BABY真係出得好靚,GENTLEGIANT係標榜佢哋用演員拍戲時嘅數碼掃描來做雕刻,所以個樣同身型真係無得彈!

D DETAIL位都做得非常精細,絕對唔馬虎。

最高興係上色上得好好,面相和眼神都捕足到BABYDOLL電影中嘅神髓,而衣服上色亦把握得很好,將一件CAST硬件做到有衣服嘅感覺!

GENTLE GIANT已經公佈咗會出晒5個主角,AMBER已經見街,SWEET PEA一月發貨,ROCKET預訂中,BLONDIE就有辦睇但未開訂。睇嚟要儲吓錢先得喇!

最後加張轉轉相玩吓

引死人,造型手工上色都一流
一般啦......:45:
呢間公司我最有印象係佢隻1:6 R2-D2:71:
但以"不可動"產品黎講, 呢隻唔及格:38:
頭像被屏蔽
個樣..唔似噃....完全唔似BABYDOLL....咁都抄到上天價....真係無言....
睇黎部數碼掃描機壞壞地wor:he:
咁既質素唔怪得d日本仔唔要啦:(
個樣咁卡通.......:58:
??????????邊個黎架???????????:@
我都係咁話, 又貴又唔似噃! :58:
係咪個妝嘅問題?
個樣咁都叫一流,仲要炒到上天………:70:
直情變左另一個人....:70:
睇完依隻baby突然覺得ht果隻好靚...:43:
都唔似樣!!!
樣唔似已經唔得啦
HT的一隻已不能令人滿意。這一隻除了上色及身型算不錯外,面相可說是一點也不像真人...