Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 台場實物大 GUNDAM 2012 及 GFT 會場限定品(台場GFT 1/1 GUNDAM 展覽至2017年3月5日)

15-1-2017台場,不是搬遷工程之一,是草皮工程,不過去到3月尾,即係搬遷前都有欄杆响側面⋯⋯

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
1月28日台場GFT 收費區舉行「實物大 GUNDAM MEMORIES展」,回顧由2009年到今天 1比1 高達的歷史,
新增限定品有:ROBOT魂、T-shirt、杯、貼紙等

ROBOT魂〈SIDE MS〉 щЯヵみ⑦ヮ⑦Фу3号機 иラбヱЗtype RC ЫЗЬ①ユхみЭ
2017年2月25日発売 / 6,912円(税込)

GFT RX-78-2 TЁцШ 2017年1月28日発売 / 3,000円(税込)

GFT限定 RX-78-2 сヲロЧк 2017年1月28日発売 / 1,234円(税込)

GFT限定 RX-78-2&MS-06S сみワ⑦ヲЁみюЙЧЬ 2017年1月28日発売 / 1,000円(税込)

http://gundamfront-tokyo.com/

本帖子中包含更多資源

x
台場 1/1 高達回顧展

本帖子中包含更多資源

x
回顧展要不要收費?
三角朱 發表於 31-1-2017 02:25 PM
回顧展要不要收費?

無料!!。      
三月去 係咪除左1/1高達冇左之外 連gundam front都會關門?
iptinyau2341 發表於 5-2-2017 10:42 PM
三月去 係咪除左1/1高達冇左之外 連gundam front都會關門?

GFT 開到4月5日         

thx ching:D:77:
2009年夏,潮風公園

本帖子中包含更多資源

x
改圖,台場高達投稿作品

本帖子中包含更多資源

x
去左, 好多香港人;

個半圓映畫形式係非常之失敗, 人人都睇到頸痛, 唔係FANS真係唔想忍,
況且個所謂內容嘛, 老實今時今日咁既CG基本喇

聽說2019年的1比1步行計劃涉資近3億港元, 日本政府唔肯俾錢, 膠著中 <~~~有無人聽過此消息或有錯指正?
小弟親臨台場高達最後一日:$

2017年3月5日晚,台場高達最後演出

2017年3月6日,台場

本帖子中包含更多資源

x
尤如昨天去過! 美麗的回憶!

唔會掉及即扑爛掛? 作世界巡迴展出?