Toysdaily 玩具日報

查看: 6844|回復: 15

Ghost Rider Movie Action Figure Series 1

Nicolas Cage's face......:ice:
The American always think toys are for small kids only... I think this series could be made much better than this.:cool:
好似傻仔!哈哈哈~~:XD
原文章由 ajc188 於 13-3-2007 09:48 AM 發表
好似傻仔!哈哈哈~~:XD

yes!
:DD
我第一樣留意到既都係 Nicolas Cage 個樣. 好似傻仔咁, 但係又認得出係 Nicolas, 唔知佢本人見到會咩反應. :DD
小弟看完電影中左毒!請問各位大大香港邊度有得賣!小弟找了很多地方也沒有!請各位大大幫幫忙!謝謝各位!:sad:
咁多款-.-點算呀d粉絲:):)
我覺得連個造型師都暗中玩緊影帝,佢個尹天照LOOK,好難想像到係ghost rider...
原文章由 戰獸 於 13-3-2007 12:42 PM 發表
小弟看完電影中左毒!請問各位大大香港邊度有得賣!小弟找了很多地方也沒有!請各位大大幫幫忙!謝謝各位!:sad:

哈哈, 我頭先去完尖咀果間城 買咗個傻仔:DD 同 另一個揸鏈果隻:shiny:~~~哩隻應該暫時最正, 可以著兩種唔同色的燈; 重現火頭火眼的效果:DD 關節又係最多~~我買果時都係得3盒簡je:shy:
嘩, 對腳個ball joint幼到吖....
我覺得睇勻咁多隻都係Blackheart最靚............................
個比例好攪笑
CWB Toy呀nuts 有大量,各$ &(
不過真係買唔落手...........................

[ 本文章最後由 Rambo 於 13-3-2007 10:28 PM 編輯 ]
:shiny:
原文章由 Hikari 於 13-3-2007 02:19 PM 發表
嘩, 對腳個ball joint幼到吖....

好似好化學:cool: