Toysdaily 玩具日報

查看: 2634|回復: 11

[新聞] 陳嘉桓好慘,

頭像被屏蔽
受害人---陳浩民喊到幾淒厲
人地唔識字, 真係以為佢俾人強姦左:66:
回復 2# superterry
陳浩民喊嗰野好假,完全是做戲:53::*
整埋同馬神個幾幅...
我就唔覺得佢慘啦...
馬神個幾張圖 原全感覺佢係出於自願

擺明冧馬神多個隻馬騮啦
如果真係非禮左人, 無論飲醉定無醉, 都係唔可以原諒.

仲有人幫佢求情....要求情都係上左法庭先啦....
檸檬 發表於 28-11-2011 02:34 PM

Rose Chan ON Alain Mikli

外國月亮特別圓嗎?
為何沒有開記者招待會報案呢又~???
受害人---陳浩民喊到幾淒厲
人地唔識字, 真係以為佢俾人強姦左
superterry 發表於 28-11-2011 02:49 PM

Benny Chan

Rose Chan ON Alain Mikli

外國月亮特別圓嗎?
為何沒有開記者招待會報案呢又~???
Delight986 發表於 1-12-2011 02:35 AM

又係摷......但唔喊.........仲要high爆:42:
【轉貼】假槍案涉報復冼國林
2011年12月02日 (05:38 pm)

19歲宅男女神陳嘉桓日前被爆遭陳浩民涉嫌抽水,她的師傅兼經理人冼國林連日為愛徒出頭,並堅持報案追究到底,除日前在港備案後,也有意日內往報內地公安。事件發展至今,有消息指有黑幫兄弟圖謀持刀襲擊冼國林,但卻恐怕無法制服詠春高手的冼國林,所以日前預備了3支假槍準備行動,不過警方九龍總區反黑組早前接獲線報,派員跟縱,成功於前日在大埔太和一公屋單位起出3支仿製曲尺手槍,並將4名男女帶返警署協助調查。

就有關事件致電冼國林,他的人身安全受威脅,他昨午以短訊回應:「不方便,sorry。」冼國林近日不值愛徒陳嘉桓母女備受抽水事件困擾,他堅持力撐到底,有指黑幫向冼國林策劃襲擊行動跟陳嘉桓抽水事件有關。

陳嘉恒回應:佢地突然變曬臉…

張相明明係你貼去馬神度,有講有笑仲要拉馬神落水。

歪星搏出位極度討厭
同意!佢好似識詠舂。
gt3ian 發表於 2011-12-3 12:06

詠春要學痴手, 跟住痴腳, 之後痴身痴勢XDD