Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Douglas.M.Saint

[玩具報告] I will be back... 未來戰士 T-800

好正咁相.不過最後幾張大大影到個 T-800 好瀟洒,好 man.:71:
嘩, 配合停車場去影,好有feel呀~~~!
電影中都有一幕係比T-1000在停車場追殺~~~
:63::63::63:HL7令呀:63::63::63:有幾張影到真人一樣, 停車場出現殲滅者呀~~不過ENTERBAY偷懶, 咁大隻好心就同成條手上埋色:what:
MAX 發表於 28-11-2011 06:54 PM

係 , 仲要勾住架車:50:
關節位噴好色至組裝都懶...
catcat 發表於 28-11-2011 03:08 PM

That's the weakpoint that I wanna mentioned... :56: That's why I said putting jacket for display and play is much better! :(

勁正report
一句 I'll be back 紅足廿幾年
但大大仲勁,一句 I'll be back 足球場咁大嘅停車場被你趕到一架車都無
Oldcat 發表於 28-11-2011 05:19 PM

又來包起整個停車場拍攝,超 like !
RRAAYY 發表於 28-11-2011 11:41 AM

大大次次o係停車場影o既都正過人
上次Mark V已經留下深刻印象
今次阿諾仲正~!
winsortang 發表於 28-11-2011 11:31 AM

Just because the car park is not in used.......... :(  So............ :(

似樣, 正
要挑剔既話可能會係手踭位, 即使著左皮褸都會睇倒個手踭 Joint 某d pose 會"直筆甩" ...
movie_arms 發表於 28-11-2011 11:51 AM

Yes!  Anyway, have jacket will look more natural.  :)
:71:very good pic!!!!!!!!!!!!

Can't compare with u pal.............. :(

HL7令呀有幾張影到真人一樣, 停車場出現殲滅者呀~~不過ENTERBAY偷懶, 咁大隻好心就 ...
ZIN 發表於 28-11-2011 07:09 PM

好正咁相.不過最後幾張大大影到個 T-800 好瀟洒,好 man.
gokinman 發表於 28-11-2011 06:15 PM

Thx pal!  The look will be better if the elbow part can be modified no matter in color and shape.  :shy:
感激!好圖好分享!

睇完max大同德哥嘅外拍....

......小弟bid左隻t800....重好好價添。

呢d就叫做毒啦。:71:

呢d就叫做毒啦。:71 ...
catcat 發表於 29-11-2011 11:23 AM

Good and next sharing from u then~~~~~~~~~ :D

呢d就叫做毒啦。:71 ...
catcat 發表於 29-11-2011 11:23 AM

catcat, 我訂果隻話十月尾數十一月頭但而家都未有, 反而你bid重快...咁我訂嚟做乜:angry:我第一次幫手襯E記咋!
catcat, 我訂果隻話十月尾數十一月頭但而家都未有, 反而你bid重快...咁我訂嚟做乜:angry ...
keithwu516 發表於 1-12-2011 11:41 AM

攞左啦。

重平左一魚添。:)
攞左啦。

重平左一魚添。
catcat 發表於 1-12-2011 12:20 PM

恭喜哂,快D 影靚靚分享下:71:
我要快d 買相機影我個隻呢~~~:shy:
1:4是很難影的,太大了,希望快D睇到你既分享啦∼:)

我要快d 買相機影我個隻呢~~~
darknight 發表於 2-12-2011 07:28 AM