Toysdaily 玩具日報

樓主: kaiserfrog19

[玩具攝影] ThreeA PARADE ! 3A 玩具休閒改圖習作 (Updated #014-#016)

回復 30# kaiserfrog19

暫時都係最鍾意第一張, 師兄快d比心機, 再整多張勁相比我做wallpaper:35:
回復  kaiserfrog19

暫時都係最鍾意第一張, 師兄快d比心機, 再整多張勁相比我做wallpaper
甘大滋 發表於 29-11-2011 09:39 AM

多謝∼∼但其實第一張係最易整既∼haha∼

updated #006
thanks for your effort and sharing!
would you  share some skill here to us?!
回復 32# kaiserfrog19

真既 ? 因為我唔熟PS:shy:
所以純以構圖 光線 氣氛黎比意見:no:
回復  kaiserfrog19

真既 ? 因為我唔熟PS
所以純以構圖 光線 氣氛黎比意見
甘大滋 發表於 30-11-2011 12:58 AM

都多謝哂∼∼:43:
個張既 tk 幾乎唔駛 tune,因為本身影個時,d 光源已經咁岩 fit 到落幅相度喇∼

btw,updated #007
連做 7 張,暫時停一停休息下先∼∼:64:
:71:#007 唔錯, 我選3甲既話次序係
第一名 001
第二名 002
第三名 003
大大,老實講,小弟save as 了。:71:
大大,老實講,小弟save as 了。
catcat 發表於 30-11-2011 10:08 PM

cat 大請隨便:43:  
非商業用途而被 save as 既話係我既榮幸∼
不過其實呢 d 爛鬼相都冇咩商業用途可言……

#007 唔錯, 我選3甲既話次序係
第一名 001
第二名 002
第三名 003
甘大滋 發表於 30-11-2011 07:06 PM

有埋排名,ching 真棒場∼:64:

我自己就:
cat 大請隨便  
非商業用途而被 save as 既話係我既榮幸∼
不過其實呢 d 爛鬼相都冇咩商業用途可 ...
kaiserfrog19 發表於 1-12-2011 02:24 AM

It's for my mobile phones screensaver.

And I like this the most:

cool lala:43::43:

nice retouching!!:shiny:
i like 1,3,7:D
回復 38# kaiserfrog19

期待 #008:35::77:
Good job~~man~!!
大大, 原來加咗咁多圖, 好正阿.
幾時教下我改相. :77:
直迫 Dick Pro 兄~ :71: