Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 有關BM OOO

我入了全黃同全綠~
但無入Tatoba~
原因係比較好看頭~
全黃是限定貨~比較貴~
全黃同全綠既QC都好好~
成 ...
mr406aa1 發表於 23-11-2011 01:09 PM

全黃我想買不過要20魚,但應該好過買 HEAT METAL
請問若果要從而下選一隻?BM OOO 全黃, 全綠及Tatobo邊隻好d?QC如何? 因未有大大一次post 3 隻作比較, 呢套冇 ...
Pazu 發表於 23-11-2011 10:18 AM

師兄W 個人認為只有    JOKER , FANG JOKER 同師傅正!其他算吧啦!只係玩色!
000 三隻你都OK 我得隻全綠!另外兩隻都想想地入!不過黃20魚,紅都要13魚,二手都要9魚,唔趕等下先!
多謝大大提供資料及意見!
全綠十二魚都OK價, 是MK蒸粉定SSP?
多謝大大提供資料及意見!
全綠十二魚都OK價, 是MK蒸粉定SSP?
Pazu 發表於 24-11-2011 12:39 AM

Mk 門口有貼一堆12吋價錢!但吾知重有冇!不過yahoo 都有一樣價錢
回復 19# ckc882000

Thank you! 但Yahoo有d擔心, 雖然自己未試過, 但聽見有太多不愉快經驗....
回復  ckc882000

Thank you! 但Yahoo有d擔心, 雖然自己未試過, 但聽見有太多不愉快經驗....
Pazu 發表於 24-11-2011 11:47 AM

首先要對你想買的貨物有所了解,包裝如何!
之後了解賣家介紹貨物情況,再睇賣家評分!
我有四隻都係上網買,black 二手,skull 師傅全新!重有fang joker 同w Luna 未開,都冇乜問題!X
最後交易時睇清楚,如果吾對路可終止交易!
有師兄話12吋買二手比較好,因可check 關節位,有sad 位都知道!
如果樓主係完美主義者,上網買未必啱你,但又有邊間鋪肯比十隻你簡?就算有,背面你都睇吾到!
限定更加睇都睇吾到!
回復 21# ckc882000

多謝你的詳細解釋, 獲益良多!
回復  ckc882000

多謝你的詳細解釋, 獲益良多!
Pazu 發表於 24-11-2011 02:12 PM

推人落坑,最拿手:75:
如果你買ooo 買全綠啦...12魚好抵玩~我都係12魚入手, 我全黃買果陣就唔洗20魚...而家就要,
Tatoba 其實值13魚, 有把劍又有雙爪, 反而全黃又應慕...所以貴價~
但如果你真係唔係太急玩 12" 可以等多排先~
等Tajodol 啦!!!!!!!!!!!!
對我黎講~XDXD 水系係最吸引...
藍色同個頭型都好正~XDXDXD~
mr406aa1 發表於 23-11-2011 04:13 PM

成套最順眼, 我惟一覺得靚係水糸, 全綠可接受.........其他如鳥糸,恐龍,,,,通通醜到無倫
,隻主角Tatoba都係因佢係主角而硬食
成套最順眼, 我惟一覺得靚係水糸, 全綠可接受.........其他如鳥糸,恐龍,,,,通通醜到無倫
,隻主角Tatoba都 ...
hongwohse 發表於 25-11-2011 12:57 AM

各花入各眼姐,個人認為我會買000 都吾舊果d,w 都有買!
如果你買ooo 買全綠啦...12魚好抵玩~我都係12魚入手, 我全黃買果陣就唔洗20魚...而家就要,
Tatoba 其實值1 ...
mr406aa1 發表於 24-11-2011 03:21 PM

師兄:全黃當日閣下買多少?而家要2K ,吾捨得比姐
師兄:全黃當日閣下買多少?而家要2K ,吾捨得比姐
ckc882000 發表於 25-11-2011 11:30 AM

我果陣買15魚多D~
我果陣買15魚多D~
mr406aa1 發表於 25-11-2011 11:40 AM

甘而家2k 就好似貴左d