Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] NECA 7" Perdator 2 Mask ver. (加圖了)

近期neca出d P仔真喺有返甘上下,型又有,上色都唔差。
近期neca出d P仔真喺有返甘上下,型又有,上色都唔差。
Lotus 發表於 23-11-2011 05:36 PM

今次大肶關節都改良了,天時地利在P2~
今次大肶關節都改良了,天時地利在P2~
kiwi_6255 發表於 23-11-2011 06:08 PM

嗯,呢個亦都喺增加我买既原因,不过d關節衰在几弱鸡。。。

1set3隻加2 pack裝已全部入手

之前有人開post話上色有問題, 回家開盒完全唔覺, 咁o既價錢黎講上色完全合格, 另外皮膚亦做到有少許濕潤光澤的感覺, 所以有時不能夠單靠睇相下定論, 要見過實物先知道龍與鳯
回復  kiwi_6255

oh.....don't please.......
mkyfk 發表於 23-11-2011 05:14 PM

我俾、佢keep 住出我心甘情願俾....:-)

佢而家技術出avp, 嘩!流口水
回復 18# Lotus

關節? 我又覺得吾弱鸡woo
回復 20# nesidoh
出avp啦!我等!我等!
1set3隻加2 pack裝已全部入手

之前有人開post話上色有問題, 回家開盒完全唔覺, 咁o既價錢黎講上色完全合 ...
toysmale 發表於 23-11-2011 08:25 PM

上色比A&P 2 pack都好~
我俾、佢keep 住出我心甘情願俾....:-)

佢而家技術出avp, 嘩!流口水
nesidoh 發表於 23-11-2011 10:15 PM

我都照買哂:78: 希望快d出埋1/4~
又來多幅大圖~
我今日都入左LA
個人覺得隻右手有D短 :(
上色比A&P 2 pack都好~
kiwi_6255 發表於 23-11-2011 11:16 PM

講開又講, 唔知你有冇留意, 最近見到街又多返avp 2pack裝放出黎賣, 唔知係唔係再版定次貨, 好明顯上色係比剛出時果批遜色好多, 唔講alien, 單睇隻perdator個頭係瘀黃色的, 且頭和身非常"啞色", 眼球"點晴"得亦非常樣衰..............
回復 27# toysmale

係再版, NECA話的 :77:
點解....點解大大唔post埋隻半透明加背景黎睇下.....
我好想知加埋背景似唔似隱形呀~:help:
thx~ haha~~
講開又講, 唔知你有冇留意, 最近見到街又多返avp 2pack裝放出黎賣, 唔知係唔係再版定次貨, 好明顯上色係 ...
toysmale 發表於 24-11-2011 12:41 AM

似唔似我e盒,我自己比較過~P2好d...