Toysdaily 玩具日報

查看: 2768|回復: 10

[玩具攝影] Star Wars - 父子對決!

話說Luke被黑武士捉左

Dark Vader: Luke, be our side!

Luke: NO~~~~~~~~~~~

Luke掙脫手扣後, 拔劍

劍. 出鞘. 是緣色的. 是為碧水劍~

Dark Vader不慌不忙, 拔出........

赤劍!!

宿命之對決

Dark Vader:Come on, Luke! 擊倒我吧!

Luke: 牙擦擦, 受死啦~

Luke被Vader一招"一柱擎天"打飛!

Luke重新站起, 再戰~

Luke: 看我的!

"昇空裂天斬"

Dark Vader: 好! 你終於超越我了~

Dark Vader: 呀~~~~~

Luke: e........咁既!?

Anakin: Luke, I am your Father.....
Luke: NO~~~~~~~~~

Ankain的靈魂終於得到釋放, 他將會永遠守護著Luke

多謝收睇!:77:
淨玩又得, 跟情節玩又得.........正:66:
支持創作!!:71:................
多謝大大們支持:77:
話說Luke被黑武士捉左

Dark Vader: Luke, be our side!

Luke: NO~~~~~~~~~~~

Luke掙脫手扣 ...
hkfelix1984 發表於 23-11-2011 02:07 AM

小弟都想入 Ep6 Luke, 但今日行過睇見覺得個樣差少少
大大對呢隻 ep6 Luke 評價如何?
回復 5# movie_arms

個樣係木左d, 我買佢完全係因為佢既關節比其他既S.W好~~
如果大大要樣, 就唔好諗; 要可動, 以S.W系列, 可以一入~~
又搞到我想買果套blu ray 碟重溫:63:
I have also made this diaplay before......
2012開始會有SW remaster電影上畫,希望孩之寶可以用MU技術去出新SW Figure !~
回復 9# 天人合一

我都想, 以S.W., G.I.Joe & MU, 以MU最好~~
我都唔明點解佢地唔用MUbody? 特別係S.W., 真係好似我個
friend咁講: 20年來都keep到個水準!
回復 9# 天人合一

會有新figure,就係Ep1星戰前傳I的角色如Qui-Gon,Darth Maul,細路Anakin等等:shiny: