Toysdaily 玩具日報

查看: 13212|回復: 68

[玩具攝影] [價錢帖] SR合金特搜戰隊 之 尾圍出帖

:67:

福地第一天見街即決價 $35X 連特效!:78:

前言

只係響無記立過眼一集,好似有個狗仔司令;亦未曾響電視見過機械人真身;故事係點更加唔駛問我!所以呢個post係冇資料性!

不過我對玩具有興趣,自從玩完豪快俠之後,見呢隻特搜咁威風,而且又綑綁式連埋隻豪快車仔一齊出,所以都要入一隻黎見式吓!

唔玩由自可,一扭d關節真係不得鳥~~~~~~~~~~~~

注意:以下圖片並冇連載成份,亦沒有好kai的故事,純無聊擺pose加caption,敬請留意!:64:

外盒,其實我都唔知影黎做乜?個個都一樣架啦!都唔知邊個整落既慣例,出post要影盒!:38:

拎出黎,齋企都已經贏哂!其實已經可以唔駛影其他pose!:51:

小弟又同佢滲左線,感覺更錦上添花,你地話呢?:35: ..........................(特搜:常威叻叻!:71: )

好!見悶悶地,踩冰先~~~~~~~:43:

細路,眼超超不如過兩招!:!

...............點解d YEN咁貴呀~~~~~~~~~~~~~~:sad:

盾~~~~~喎~~~~~~~~~~~~~~~~:38:

等我用隻左手響右手度拎把劍出黎篤你先得!:p

拎左!幾快!:)

屎坑耍劍~~~:)

反手揸.........刀................再追!:74:

跳起拮死你~~~~~~:*

差人..................咪走呀!:blame:

既然劍唔得,就改用白色太陽槍啦!:*

笨..........蕉.............蕉蕉蕉蕉.......:62:

呢便又有!:@

前面都有!:36:

跪響度慢慢射,射到冇為止!:51:

後記:
- 正如之前第一句已經講,我係第一日出即買,亦係第一晚即滲,基本上可以第二日就出post,何解小弟今日先出?無他,因為要打機:44: ....同埋掛住玩隻特搜唔得閒影相!

- 又正如其他大大所講,高可動,手、腳、股都有拉出關節,手臂又有格格聲關節,最精彩膊頭關節可成個反出,我大鄉里,我真係未玩過!三舊幾....抵!:71:

- 配件多 (我最憎,又要搵地方擺),不過都多野玩,叫做有槍有劍齊手,好過好多魂限!:67:

- 講開又講,以特搜咁既質素,如果係魂限可能要$800蚊!:78:

多謝欣賞,歡迎抽水,完~~~~~~~~~:64:
呢隻都可以講係SR既巔峰作 :$

畫埋線真係好正  :71:

雖然你扭 POSE 正過我老豆,影 D 相又靚過佢

但你做乜話我老豆作個故事 KAI 呀??

你信唔信我咬難你隻特搜吖那

啤死你
雖然你扭 POSE 正過我老豆,影 D 相又靚過佢

但你做乜話我老豆作個故事 KAI 呀??

你信唔信我咬難你 ...
benbenben4213 發表於 22-11-2011 02:45 PM

都冇人講過你老豆半句,你唔好多疑、心煩、冇胃口啦!食多件雞肝啦!:78:

:38:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E~ 常大POST咁唔旺場嘅?:?

點都好,甫士一流,文字句句抵死,讚!:71:

" 外盒,其實我都唔知影黎做乜?個個都一樣架啦!都唔

知邊個整落既慣例,出post要影盒!" <-小弟從來都無盒可以影,常大就好啦。:63:
次次睇你o的 post 都好鬼過癮:DD:DD:DD
E~ 常大POST咁唔旺場&#22021;?

點都好,甫士一流,文字句句抵死,讚!

" 外盒,其實我都唔知影 ...
catcat 發表於 23-11-2011 00:38

我都係喎,大部份都係開盒取件後剪低個封面即掉

其實都唔明點解咁多人有「外盒情意結」既

我想講盒既主要作用係要黎保護物件,而並唔係要黎對住佢打手槍架
呢隻真係堅正:43:
呢隻真係堅正
kuris_021 發表於 23-11-2011 06:10 AM

正呢~~~~~~~~~:78:
回復 9# benbenben4213

外盒對我來說很重要...佢可阻咁我相當多既地方..令我減少購買意慾,而的確有好多我新買返來的玩具如戰隊..只要係有盒的,我都會留盒..而最愛的百獸..我更買入其中2盒boxset日版未開封包膠後作收藏供奉之用..而某些盒如損壞了..我也會盡能力將佢番新..玩具我會玩..但盒我也會視為玩具的一部份..外面的boxset art,有好多都設計得好正,亦好有色彩
畀個good你!!:71:

Can't help but to give you "精華"!

Good post and must add marks!
回復  benbenben4213

外盒對我來說很重要...佢可阻咁我相當多既地方..令我減少購買意慾,而的確有 ...
老文 發表於 23-11-2011 10:05 AM

可以keep盒,你真幸福!:handshake:
回復 15# 常威

其實好彩自己有keep盒..如果唔係真係會買多好多..這是另類限制自我瘋狂買入法:35: