Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.88~~~正義的好拍擋~~~新二號

同一、二號有直接關係嘅 V3 都唔知幾時先出, 小弟相信到時會好哄動!
SUPPORT:71:
Double Rider Kick真係超熱血呀:*:*
價格只能認同更多...同一素体但差成4 5草:oh:
Must support some big !!!!!I am going to buy knight this Friday!!!!and waiting for your next post!!!!!!
SOME 大
就是好圖
嘩正,我都要買....:45:
Detailed report as always :$

I'll stand still until the price drops !!!  Thanks for the high prices these days, it helps me to save a lot $$$ :78:
這一對很貴...
我還是乖乖等下月的climax電王...
御姐喵 發表於 21-11-2011 09:29 PM
其實原本都唔係好貴~~~但滙率超過十算~~~想平啲都唔係咁得~~~~:unhappy:
支持some大~~
我唔係1,2號年代,淨係細個睇碟睇返好多
1,2號齊腳果刻我真係有講唔出既興奮
calvines1995 發表於 21-11-2011 09:32 PM
拉打是男孩熱血象徵之一~~~~ 一二號畀到我好有童年感覺~~~當年無錄影機要放學趕返屋企真係好"那些年"~~~~:$
some兄,miss your post so much~~~
1,2號真係好正,真係非入不可啊~~~
pein 發表於 21-11-2011 09:58 PM
我之前出帖自問真係幾密~~~而家反而算係回歸 normal~~~:DD
SOME大都係你既report至正
big9kan 發表於 21-11-2011 10:28 PM
多謝欣賞~~~~而家來自 SHF 區有若干位朋友出帖都好有心機~~~亦各有不同風格~~~實在係 SHF 區榮幸~~~:)
又賣大包
cchong420 發表於 21-11-2011 10:43 PM
多手啫~~~~同 Kaixa 龍騎比未算係賣大包~~~~:DD
好一個DOUBLE KICK
下一個到SKY出場
一文字 發表於 21-11-2011 11:25 PM
THX 一文字兄支持~~~~下一隻昭和九成係 sky rider~~~~唔計昭和就係騎士啦~~~:)
Support some大!!
Lobo 發表於 21-11-2011 11:36 PM
THX Lobo 兄支持~~~~~~:)
仲諗住 Some 大下一隻期待嘅會係 Knight..., 不過我都一樣會入 Fourze 主體, 其它 "厄錢" 配件就未必 ...
Englishman 發表於 22-11-2011 08:51 AM
THX Englishman 兄支持~~~~一文字出場故事可算家傳戶曉~~~:DD
同一、二號有直接關係嘅 V3 都唔知幾時先出, 小弟相信到時會好哄動!
Englishman 發表於 22-11-2011 08:52 AM
龍騎兩隻同影月都好哄動~~~~只係啲雜兵失色啲啫~~~~:DD
SUPPORT
Double Rider Kick真係超熱血呀
價格只能認同更多...同一素体但差成4 5草
D@ZAce 發表於 22-11-2011 09:20 AM
THX D@ZAce 兄支持~~~~只可說是價格匯率高速轉動~~~~我哋只有揀係買抑或唔買~~~:oh:
嘩!十卜some 大!!:77:
入唔入埋隻 knight ?
太正了............十卜some大.........:43:
:71: some大,d姿勢好正呀!
:*鐵臂銅拳…風…雷…電!
Must support some big !!!!!I am going to buy knight this Friday!!!!and waiting for your next post!!! ...
ping_ho 發表於 22-11-2011 10:14 AM
THX ping_ho 兄支持~~~~~:77:
SOME 大
就是好圖

highman1130 發表於 22-11-2011 10:25 AM
多謝 highman 欣賞~~~~:(