Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 都係3A--JC & BAKA (多圖)

睇完大大呢隻BAKA, 心動中:help:
回復 5# codianno

其實幾個月前, emgy果set 都係 15-18魚, 係比大家炒貴only
回復 16# 甘大滋

買吧!!!:75:
回復 18# hmsam76

不可一 不可再 向Baka說不 向高追說不....:26:
岩岩去左淘淘睇, d價仲升得快過通脹, 真係買唔落手
回復  hmsam76

不可一 不可再 向Baka說不 向高追說不....
岩岩去左淘淘睇, d價仲升得快過通脹, 真 ...
甘大滋 發表於 25-11-2011 12:12 AM

其實價有平有貴,只是d平貨比人掃曬!唔好高追啦,大把新TK coming!
對,而家淘記好難有平野,不過前幾日用左還可以的價錢入埋黑白TQ同JC套裝
回復 21# hmsam76

等睇大大既靚相:D
我都好心急,但舊嘢未到,新野又黎,睇完遲D出的TQ同JC,又要破財了
回復  hmsam76

不可一 不可再 向Baka說不 向高追說不....
岩岩去左淘淘睇, d價仲升得快過通脹, 真 ...
甘大滋 發表於 25-11-2011 12:12 AM

Baka is the best of the best.........:75::75::66:
回復 24# speedmarkedmond

但一入左坑, 發覺愈來愈多新品, 個銀包真係分身乏算喎:ice:
回復 25# 甘大滋

冇錯,仲出得快過HT,睇黎我要專一D了
回復  甘大滋

冇錯,仲出得快過HT,睇黎我要專一D了
hmsam76 發表於 26-11-2011 02:45 PM

最大件事係... 唔知點解, 睇得多其他師兄既相, 開始有少少like WWR入面d士兵:31:
最大件事係... 唔知點解, 睇得多其他師兄既相, 開始有少少like WWR入面d士兵
甘大滋 發表於 26-11-2011 03:14 PM

WWR is cool .........  buy now when the price is still reasonable !!!

回復 28# RRAAYY

RRAAYY 兄, 呢對係咪 GRUNT 呀?
但我11月已經買左幾千喇… 再買就唔知點找喇d card 數
    :56:
回復 29# 甘大滋

後追應該一隻要幾千:61:
哈哈哈哈