Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Soldierstory 新 品:1 / 6 對 越 自 衛 反 擊 戰 - 解 放 軍

Max大,唔好意思,留意唔到已有出post,請幫忙del。:64:
除咗豆雞眼同膠水鞋之外整體都幾好, 如果有件紅色背心加本毛語錄就good fit曬.
SS大貨同宮圖相差度大不大? Body活動能力好嗎?
都幾得ok喎,唔知咩價錢呢?平平地都要考慮吓~
除咗豆雞眼同膠水鞋之外整體都幾好, 如果有件紅色背心加本毛語錄就good fit曬.
SS大貨同宮圖相差度大 ...
chankb 發表於 20-11-2011 03:21 PM

玩咗咁耐無乜投訴,近幾隻水準有提昇,但記住部分嘢係要自己組裝嘅:78:
少出的軍事 figure.......
眼前一亮.....唔錯, 值得考慮!!!!!:handshake:
SS大貨同宮圖相差度大 ...
chankb 發表於 20-11-2011 03:21 PM

素體活動能力比ht更好,所以只要是不需露肉嘅自組,小弟都會優先考慮用ss body,當然價錢平亦有關係啦。
回復 22# catcat

明白曬...過幾天出MK找找SS產品先...
回復 22# catcat

明白曬...過幾天出MK找找SS產品先...
對眼.............................................
woowoobb 發表於 20-11-2011 02:05 AM

斗鷄嘅............:44:
AK 的弹匣可以入子弹?
回復 13# catcat

二戰傘兵你講雞冠頭花面果個?
佢好出名o架, 美國傘兵代表人物之一, 係果d講起D-Day 傘兵 電視就會去訪問佢果種人
當然個造型靚唔靚仔就見仁見智啦 :(
請問係邊度有得買?
請問係邊度有得買?
GunLap 發表於 23-11-2011 11:45 AM

冇大大可以幫到我?
冇大大可以幫到我?
GunLap 發表於 27-11-2011 07:17 PM

你可以去 有買軍士figure既店問 吓既,  我係旺角X旺問過, 未出+唔知幾時出.
個價大概係7魚幾草. 不過你最好問多幾間,比較一吓 .