Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: herculesanakin

[玩具攝影] 皇家守護者---Ultra act Mirror Knight!!

回復 15# big9kan
全靠有爆破件!! 萬能key!!
回復 16# 逆天原罪
回復 17# 30mething
回復 19# ONE-SEVEN
回復 20# 天涯孤客
回復 22# tonylee12003
多謝各大大留言! 希望大家都會支持黎梗嘅ultra act agul分享!!
回復 18# valeth07
哈哈...始終有愛就會買!!
回復 21# saga522
係嫁! 戲裡面入魔個陣啲黃色位會變做紅色!
可惜ultra act冇跟足!
依隻小弟用二魚七草多少少入手! 的確比以往貴左, 但冇奈小弟超鍾意ultra act, 所以都乖乖奉獻!:DD
其實jean bot都好吸引!! 除左上色會係金屬紅外, 最近仲公佈左有飛拳特效件!! 而且會有合金成份!! (好似係啲關節位) 至於變形就預左冇, 希望此舉可以確保有完美體型+高可動!!
回復 23#
Thx for support!!
如果存埋silver cross仲正!!
thz your sharing
i am waiting for Ultra cosmos:shiny:
你玩得開心,我又睇得開心 :71:
多謝分享~ :73:
從Anakin兄既分享可以睇到你對咸超既愛,:)
黑色一條個個係.......?
回復 39# borissss
手指!! 哈哈....
如果出多d宇宙人就好啦.:)
[img][img][/img][/img]