Toysdaily 玩具日報

查看: 10726|回復: 11

[玩具攝影] SDX Captain Gundam

某日行過旺角見到隻限定sdx 聖機兵 Gundam, 覺得好正, 之後響旺角信和見到呢隻野, 即時買入, 其實之前都係買騎士版本多, 無想過買呢個系列(軍事系列), 不過玩完之後, 真係上左腦, 即刻響YaXXX bid 左sdx 聖機兵 Gundam 同 Commander Gundam.

外盒。

盒背, Captain 同另一隻激戰我都有買.

打開入面個BOXART 都好正.

第一層.

第二層.

未裝上其他武器時.

單手持炮及盾.

個LOGO都好靚.

雙手持炮.

變型.

大炮放在戰車後.

盾可以手持或裝上, 附有小型刀, 可以放在盾內.

招牌換手同眼.

最後一張, 多謝欣賞!!
very nice photos!!
呢排有閒錢,我應該都會番兜呢隻,當時諗住會有跳樓價(如:Commander  舊半水) 因此無入

G-ARMS系列個人都較喜愛,

反而騎士系列就只入了撒旦 & 超越之龍

隻COMMANDER 我都BID左, 真係要一入.:71:

我都係睇左下面d資料而迷上.

http://www.youtube.com/watch?v=6L_PVBnU_xA

呢排有閒錢,我應該都會番兜呢隻,當時諗住會有跳樓價(如:Commander  舊半水) 因此無入

G-ARMS系列個人都較 ...
williamhychan 發表於 18-11-2011 12:52 PM
無人推,自己推下先!
幫CHing推一下:71:

雖然冇入SDX G-arms系列, 但係都覺得隻隻都出得唔錯, 絕對有誠意報答一班sd同元祖迷
this one good stuff ar>_<

i want the g-arm...Zeta..

SDX 係好物... 可惜這樣的跳樓價已成絕響
以而家個價&#22175;講係超值的...
好想佢繼續出下去... 又魂限變返普通販賣...
今日已取SDX聖機同埋Commander

SDX 係好物... 可惜這樣的跳樓價已成絕響
以而家個價&#22175;講係超值的...
好想佢繼續出下去... 又魂限 ...
yelland01 發表於 19-11-2011 08:55 AM

睇黎SDX無咩機會齊人∼∼
出得隻captain~
最少得出得隻Zeta呀∼
呢盒我又唔捨得砌......冇得玩
抽水
睇黎SDX無咩機會齊人∼∼
出得隻captain~
最少得出得隻Zeta呀∼
呢盒我又唔捨得砌......冇得玩
simling 發表於 22-11-2011 01:34 PM

...........................

太強..了