Toysdaily 玩具日報

查看: 6853|回復: 25

[新品消息] Subway 1/6 Detroit 8 Mile Road "Eminen"

11月上市。

1X 深藍色軟帽 WATCH HAT(DEEP BLUE)
1X 灰藍色拉錬外套 DENIM-JACKET (BLUE)
1X 灰色笠頭衛衣 HOODED SWEATSHIRT(GREY)
1X淺藍色闊身牛仔褲HIP- HOP DENIM JEANS (LIGHT BLUE)
1X 藍色織腰帶(金屬扣) WEBBING BELT W/ METAL BUCKLE(DEEP BLUE)
1X 白色內褲UNDERWEAR(WHITE)
1X阿姆頭雕HEADSCULPT "E'"
1X身體BODY 1 PAIR鐵線手掌BENDABLE HANDS
1X黑色耳筒V150 HEADPHONES
1X黑色卡式機WALKMAN
1X黑色無線咪WIRELESS MICROPHONE
1X黑色筆BALLPOINT PEN
2X傳單FLYER 1PAIR卡其色TL皮鞋 DIRECT ATTACH SOFT TOE WORK- BOOTS(TAN)

包頭雕?隻手好重要喎!
隻眼好似差咁D, 最後會再改嗎?
o吾係好似 , 不過都算整得靚仔 , 如果造形係開口 RAP 緊更好
頭像被屏蔽
唔會再改,因為已經出坐貨!

買了返黎玩坐陣....好正! 唯一缺點係個頭....一除冷"冇"....超嚇人喔...:69 ...
塞斯 發表於 18-11-2011 10:31 AM

大大意見係髮型唔得?

想問面相塗裝有無官圖水準,thx!!
個人認為官圖set pose個位人兄無得頂,拉回不少分數。
頭像被屏蔽
個樣超唔似,但可能都買因為parts 好正!超想要!
頭像被屏蔽
唔會再改,因為已經出坐貨!

買了返黎玩坐陣....好正! 唯一缺點係個頭....一除冷"冇"....超嚇人喔...:69 ...
塞斯 發表於 18-11-2011 10:31 AM

想問下大大喺邊度買 & 咩價錢
謝謝
回復 5# 塞斯

可否pm小弟邊度有同幾錢,thx
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
真係唔似:42:,but pose 一流!!!~~~~~~:71: