Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: altezza_rs200

[Hot Toys] “WHERE ARE THEY?” 聖誕攝影搜記 今個聖誕figure去左邊?

“WHERE ARE THEY?” 聖誕攝影搜記
今個聖誕figure去左邊?

普天同慶的聖誕節快將來臨,正當聖誕老人在準 ...
altezza_rs200 發表於 14-11-2011 20:28

睇黎會藉有機會會改制 :o
之前又無啦啦打黎 confirm 番 d 個人資料.
睇黎會藉有機會會改制
將莖牽 發表於 15-11-2011 01:04 AM

searhing for lost VIP, VIP is HT figures. Everytime they call, we are going out queue up in front of Toyshunter! we are ATM robots! ha.....
睇黎會藉有機會會改制

又無人打過比我wor
睇黎會藉有機會會改制

一早講 HT 遲早改年制

並非眼紅 VIP, 但改變 VIP 制度比較合理

HT 員工也承認有許多 "隱形" VIP, 只會在有著數 (gift, limited edition) 時出現

只要一日這一群 "隱形" VIP 存在, 新玩家永遠不會有機會成為 VIP

不要忘了, 早期 VIP 幾乎對 HT 沒有貢獻 (2007 前以正常價格買一隻已經可以成為 VIP, 再之次免費做 VIP......)

證據? 動漫展大批 "隱形" VIP (炒家) 蒲頭........:53:
其實主題唔太清楚, 可唔可以講白d?

係咪即係影figure + 有 xmas 含意既相就得...?
TOY HUNTERS 會籍一年:34:
上網買單重平過VIP
真係好鬼小家~
逆天原罪 發表於 15-11-2011 12:51 AM

唔好講la~~
河蟹河蟹~:55:
宜家做vip都無咩著數架啦
即係叫你影個吉盒,,:79:,,,,,因隻 figures 離家出走了...
影張美國隊長離家出走去旺角增高嘅相去參賽
我驚會俾人black list...
又無人打過比我wor
e_v_i_a_n_s 發表於 15-11-2011 02:29

可能佢懷疑我係隱形 vip :x
頭像被屏蔽
影張美國隊長離家出走去旺角增高嘅相去參賽
我驚會俾人black list...
GTO... 發表於 15-11-2011 05:36 PM

哈哈!!!!!!!:71:
是否应该“Where Are Them” 。。。。。